Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Akiknek a totyogó babája...

Akiknek a totyogó babája székrekedéssel küzd/ött hogy oldódott meg a gond?

Figyelt kérdés
Mostmár masfel hónapja tart ez nála. Úgy kezdodott higy először kemény volt a kakija mikor kinyomta, aztán már ki sem nyomta, és csak kuppal hajlandó kinyomni. Minden nap masszirozom a hasat, adom a probiotikumot, adok szilvát, iszik eleget, cicizik is. A doki semmi konkrétat nem mond, 12-én megyünk gasztroshoz. Nem sír, hogy fájna amúgy a hasa, de látom hogy nappal is próbálja nyomni, és inkább feladja.
2023. márc. 30. 11:57
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Jaj és egész nap fut, tehat a mozgásszegény életmód abszokut nem igaz rá.
2023. márc. 30. 11:58
 2/12 anonim ***** válasza:
13%
Fosatós kajákat kell adni. Mikor én kicsi voltam és szorulásom volt, öreganyám zsíros pörijétől nyakig fostam magamat. -Anyám mesélte.
2023. márc. 30. 11:59
 3/12 anonim ***** válasza:
16%

Amúgy lehet csak megijedt a kemény kakitól és már direkt tartogatja, nincs is szorulása. Tudom, hogy le leszek pontozva az első válaszom miatt, de teljes igazságot írtam. Ha híg lesz a kaka, nem fogja tudni tartogatni.

(Bár manapság mindentől féltik a gyerekeket, a picit nehezebb kajáktól is.)

#1 voltam.

2023. márc. 30. 12:02
 4/12 A kérdező kommentje:
Adtam én már mindent szegénynek, nem tudom mi lehet a gond. Remelem a gasztros okosabb lesz, mint a gyerekorvosunk.
2023. márc. 30. 12:07
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
1 kávéskanálnyi olivaolaj minden kajájába. Nálunk ez oldotta meg.
2023. márc. 30. 12:14
 6/12 anonim ***** válasza:
25%

Egeszseges etkezes.

Napi 5-6 fele zoldseg, gyumolcs, facsar narancs leve.

Edesseg, kakao, keksz helyett rost legyen a gyomraban.

2023. márc. 30. 12:19
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Tejfeherjeerzekenyseg felmerult? Lehet az egyik tünete. En utifu-maghejas sutit adtam, illetve sok gyumolcsot-zoldseget, es tejtermek helyett magtejeket.
2023. márc. 30. 12:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Valòszìnűleg tenyleg megijedhetett a kemeny kakitòl, mert fàjt kinyomni. Elèg nagy mar ahhoz, hogy magyarazd neki, hogy a kakit ki kell engedni?
2023. márc. 30. 12:52
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
Laevolac szirupot is lehet mindennap adni, semmi káros nincs benne
2023. márc. 30. 13:01
 10/12 anonim ***** válasza:
77%

Utolsó véleményét osztom.

Ezer dolgot kipróbáltunk és semmi nem segített, csak ez a szirup.

2023. márc. 30. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!