Nem evő és fáradt baba, mitől lehet?
Mennyi idős?
Amúgy amikor az én fiam beteg, akkor ő sem eszik, pedig egy kis zabagép.
Na vajon mitol lehet? Ez komoly kerdes? 🤣🤣
Ott a valasz a leirasban.
Nem mértem. Majd holnap megmérem. Pár falatot eszik, max 2-3 kiskanàllal, ami édeskevés, tudom. Szeretném vinni vérvételre, de azt is csak akkor lehet, hogyha meggyógyult. De, hogy etessem meg, hogy nem hajlandó enni? Eddig sem szokott sokat enni, de legalább érdekelte. Ma kinalom a kajaval, és csak tépi le róla a pulcsit, és csak a cici kellett neki… reggelire evett egy reszelt almàt, tízórai sok sok cici ebéd 2 kanál főzelék fel fasert délután fel joghurt, újra aludt egyet majd cici, aztán estere granatalmat szerettem volna adni neki de egyetlen egy szemet evett meg, Ja meg evett 2 harapás kiflit kenő sajttal es az esti cici.
És minden nap így zajlik, 2 hete, mert ezek mennyisegnek nem mondható adagok. Pedig mindig együtt eszunk, o szépen onalloan szokott, és szívesen fogadta. Ha a szuleimnel hagytam ezelőtt simán evett szépen mindent, de most semmit, sőt ott se hagyhatom, mert annyira nyugos ha nem velem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!