Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Melyek azok a gyóyszerek amik...

Melyek azok a gyóyszerek amik jó ha vannak otthon egy ovodás korú kisgyerek mellett ha esetleg kell?

Figyelt kérdés
Vagy nektek milyen gyogyszerek vannak mindig otthon?
2023. febr. 5. 12:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
9 Vényköteles gyógyszert kapsz éjszaka, akkor minimum az ügyeletre el kell menned, hogy felírják és pont utbaesik az éjszakai ügyeletes patika. De ez csak a felnőttekre vonatkozik, mert gyerekugyelet itt nincsen. Semmi olyan nem történt eddig ami bármi egyéb gyógyszert igényelt volna, mint a lázcsillapító, 5 éves gyerekem van.
2023. febr. 5. 17:27
 12/17 anonim ***** válasza:
45%

Jó neked. Nekem 2 éves volt a kisfiam amikor egy szombat éjszaka elkezdett sugárban hányni. Marha jó lett volna elrángatni az ügyeletre aztán a gyógyszertárba. Hál istennek fel voltam készülve és volt itthon dedalonetta kúp.

De nem is értem miért baj az ha valaki felkészült és nem akkor akar patikába szaladgálni mikor már megvan a baj. Saját maguknak is van több féle gyógyszer. Fájdalomcsillapító, görcsoldó, hányás csillapító... Stb Sose láttam ebből problémát

2023. febr. 5. 17:48
 13/17 anonim ***** válasza:
45%
Ja és azt inkább nem is említem hogy ismerős hasonló hozzáállású anyukák sorban írták ki hányós vírus alatt hogy jajj úr isten ki tud nekik adni
2023. febr. 5. 17:49
 14/17 anonim ***** válasza:
25%
12 én hol írtam olyat, hogy baj ha bárkinél akárhány gyógyszer van otthon? Egyáltalán nem érdekel ki hány gyógyszert tart otthon. A kérdés az volt, hogy melyiket érdemes otthon tartani, valaszoltam rá és ennyi.
2023. febr. 5. 19:15
 15/17 anonim ***** válasza:
45%
Azt meg megproblahatnad megérteni, hogy itt van patika, éjjel is nyitva van! Tehát én senkitől nem fogok gyógyszert kérni, hanem odamegyek és megveszem. Mivel apja is van simán megoldható, hogy valamelyikőnk kiugorjon gyogyszerert.
2023. febr. 5. 19:19
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Patika az itt is van. Csak épp az ügyeletet vették el. Pedig nem tanyán lakunk. Az én fiamnak is van apja csak nincs itthon 24/7 mert dolgozik.
2023. febr. 5. 19:22
 17/17 anonim ***** válasza:
29%

Dedalonetta kúp vírusos hányásra?

Jó hülye vagy.

Na ezért nem kellene minden szart felírnia egy orvosnak se "előre", mert anyuka fogja magát és diagnosztizál és félrekezeli a gyereket.

2023. febr. 5. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!