Folyton faj a gyermekem torka?
Mondjuk első körben elvinném valahová ahol vesznek tőle mintát,letenyésztik mit kell kezelni és csak akkor adnék neki antibiotikumot ha tényleg szükség van rá.
Szerintem baromi sűrű az antibiotikum ahhoz képest mennyi idős.Az én 5 éves gyerekem 2*kellett szedjen egyszer venasan kapta 3 hónaposan meg egyszer majdnem 5 évesen.
A meleg levegotol nem gyullad be a mandulaja,de amúgy van akinek valamiért ki kell szedni a mandulait korán,nekem is 3 év alatt kiszedték annó mert minden banális gyerek betegségből mandulagyulladással kerültem ki.De amúgy meg így is hogy azóta eltelt 30 év nagyon sok egészségügyi problémám vezethető vissza a sok gyógyszerre,antibiotikumra+a sok gyulladásra úgyhogy én biztos utána mennék ilyen helyzetben.DE ez egyáltalán nem leukémia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!