Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Folyton faj a gyermekem torka?

Folyton faj a gyermekem torka?

Figyelt kérdés
Sziasztok 18 honapos kisfiamnak állandóan faj a torka alig szedi el az antibiotikumot rá egy hónapra ismet faj. 2 oka lehet. Rengeteg hideg pudingot joghurtot eszik vagy pedig h mindent a szajaba vesz. Én is ha hideget iszok faj a torkom. Utalhat ez leukemiara? Egyebkent egeszseges kisfiu jó etvagya van,de ezzel a torokfajas sal kuszkodunk már pár honapja… mindig van piros hólyag a torkában vagy a mandulajan.. meg kellene ijed nem hogy komolyabb baja van? :(
2022. dec. 7. 16:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod hogy nem tesz jót neki a hideg, akkor ne adj neki hideget-evés előtt fél órával kiveszed a joghurtot a hűtőböl és már nem is olyan hideg.
2022. dec. 7. 19:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Első kerdesem erről :)
2022. dec. 7. 20:26
 13/14 anonim ***** válasza:
79%

Mondjuk első körben elvinném valahová ahol vesznek tőle mintát,letenyésztik mit kell kezelni és csak akkor adnék neki antibiotikumot ha tényleg szükség van rá.

Szerintem baromi sűrű az antibiotikum ahhoz képest mennyi idős.Az én 5 éves gyerekem 2*kellett szedjen egyszer venasan kapta 3 hónaposan meg egyszer majdnem 5 évesen.

A meleg levegotol nem gyullad be a mandulaja,de amúgy van akinek valamiért ki kell szedni a mandulait korán,nekem is 3 év alatt kiszedték annó mert minden banális gyerek betegségből mandulagyulladással kerültem ki.De amúgy meg így is hogy azóta eltelt 30 év nagyon sok egészségügyi problémám vezethető vissza a sok gyógyszerre,antibiotikumra+a sok gyulladásra úgyhogy én biztos utána mennék ilyen helyzetben.DE ez egyáltalán nem leukémia.

2022. dec. 7. 20:49
 14/14 A kérdező kommentje:
Megnézte a doki és elvileg nem piros most a torka,nem is irt antibiotikumot csak lehet már rá stresszelek nehogy fájjon. :) de mindenképp Koszonom nektek megegyszer :)
2022. dec. 7. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!