Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogy tud-játok gondját viselni...

Hogy tud-játok gondját viselni a családotoknak, ha ti magatok is betegek vagytok?

Figyelt kérdés
Az egész család benyalt valami influenzát. A férjem ilyenkor mindig a halálán van. Szó szerint mert 2 nap nem gyógyulás után már végrendeletet akar írni. Van egy 9 hónapos gyerekünk is. Még ő van a legjobban, csak az orra folyik, meg többet nyűgös. Amikor épp jó kedve van, akkor mászik fel alá a lakásban. Nekem lázam van, fáj a torkom, alig kapok levegőt és nagyon szédülök. A főzést és a háztartást elengedtem, de jelenleg úgy érzem, hogy a babám ellátása és felügyelete is problémát okoz. Alig tudok aludni is éjszaka, már nagyon ki vagyok merülve. Más hogy bírja?
2022. okt. 23. 13:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
54%
20as miért neked a két éves mellett van akkora mértékű. fix bevételed hogy el tudtad volna tartani mindhármótokat ha kirúgják?
2022. okt. 25. 18:38
 22/24 anonim ***** válasza:
90%
Egy nap miatt senkit nem rugnak ki,ugyan mar.
2022. okt. 25. 18:50
 23/24 anonim ***** válasza:
21: Miért ne lehetne 2 éves mellett akkora fix bevétele? GYED mellett már lehet dolgozni a gyerek fél éves korától.
2022. okt. 25. 18:54
 24/24 anonim ***** válasza:

22es, de, sok helyen 1 nap miatt is kirúgják az embert ha épp az új vezetőség izmozik.

23as, hát azért 2 éves gyerek mellett kevés nőnek van 6-700 ezer havi nettó bevétele.

2022. okt. 26. 04:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!