Ha az ovis korú kislányodnak látványoan ssötét szőrös lenne a lába, összenőtt a szemöldöke, de eddig nem tette szóvá, kezdenél vele valamit?
1, ez genetikus tud lenni, van aki szőrösebb.
Nekem az egész családom sötét hajú és sápadt, minden meglátszik.
1. Orvos
2. Ha nincs semmi baja, akkor mivel bizalmi kapcsolatot akarok a gyerekemmel, és remélhetőleg lesz is, majd szól ha zavarja/figyelem, hogy ha mégsem szólna, akkor hogy viselkedik. És onnan indulnék el valami intézkedéssel. Valami fájdalommentes szőrtelenítési módszer, i guess csak van a borotván kívül
Egyik sem.
Orvost kérdeznék meg, hogy van-e vmi gond a háttérben.
Nem, nem kezdek vele semmit. Igaz a szemöldöke nem nő össze, csak dús és szerintem szép is így. Karján, lábán sok van és sötét, de azon túl, hogy megjegyezte már, hogy neki miért ilyen, ha nekem nem... nem zavarja. Egyébként az volt a válaszom, hogy a nagylányok le szokták szedni, de nem mindenki és nem is kötelező, én se szedem non-stop. Ha nagylány lesz, eldöntheti.
7 éves, eszbembe nem jutna felnőtt ideál szerint idő előtt szőrteleníteni. Egyébként oda vannak érte, gyönyörű kislány. Fekete haj, kék szem, hófehér bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!