Ovi náthával mennyi ideig marad otthon?
Hétfőn kezdte az ovit, kedden ebéd után orrfolyással hazaküldték.
Itthon orrsrayt kapott, szerdán már szárazköhögés is volt, az orrfolyás megszűnt. Porszívóval szívom, alig jön valami, az se sárga se zöld
Mit tehetek még érte? Meddig szokott tartani a nátha egy kezdő ovisnál?
Orvos telefonon gyógyít: orrspray + köptető, ha meggyógyult szóljak az igazolásunk miatt… (minden orvos ilyen itt)
Telefonon lerendezett az orvos
Orrsprayt javasolt, orrszívàst és köptetőt.
A tünetek enyhültek, bár még köhög ami ugye hetekig is eltarthat. Engedi jövő héttől közösségbe
Ennyi erővel igen, a szülő is nyugodtan igazolhatna, mert orvos valójában nem érintkezett vele, az én tapasztalásaim alapján döntött. De enélkül a papír nélkül ugye nem mehet vissza az oviba, és nekem is kell a munkahelyemen.
Kedves utolsó, osztom a véleményed!
Náthával nem vittem orvoshoz (nem is fogadott egyébkènt), mert betegebb lett volna a rendelőben szétszórt baciktól…
Szóval az orvossal telefonon konzultálva döntöm el megy-e hétfőn vagy sem…
Sokat ő sem tud tenni, ezen át kell esni, kezelni lehet a tüneteket, de gyorsabban ő sem fogja tudni meggyógyítani.
Szóval igen, plusz kör felkeresni az orvost, elmondani mi a helyzet, kérni az igazolást.
Gondolom az ovi is sejti, hogy nem látta orvos, csak papírt adott. (itt ilyenek a gyerekorvosok, csak indokolt esetben adnak időpontot, a többit telefonon rendezik)
13
Nálunk az oviban leigazolhatom…
De a munkahelyre kell az igazolás ( aki màr dolgozik, nekem van kisebb gyerekem is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!