Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Otthon hogy véditek ki, hogy...

Otthon hogy véditek ki, hogy ne kapjátok el a náthát?

Figyelt kérdés
4- en élünk együtt, ha valamelyikőnk náthás lesz, akkor végig megy az egész családon sorba. Alap higiénia megvan, se ilyenk se máskor nem iszunk a másik poharából, fertőtlenítünk, kerüljük a puszit/ölelést.

2021. aug. 27. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

Minden nap eszem gyümölcsöt, beveszem a 1000 mg C-vitamint, téli időszakban 2000-4000NE D-vitamint, más vitaminokat is szedek, 10 csepp Béres csepp extra a bögrémbe, napi minimum 2 liter vizet iszom, gyömbér, méz, nagyon minimális édesség, olyan főtt kaját eszem, amit én készítettem, otthon szoktam tornázni, mostanság rákaptam a futásra is, mivel nincs autóm ezért mindenhova gyalog megyek, fontosnak tartom a mentális egészséget is (pl. pozitív gondolkodás, nyugalom, stresszkezelés, meditálás).

Ép testben ép lélek.

Nálunk mindig van ölelés, puszi, csók ilyen időszakban, mivel mi nem leszünk betegek, mert odafigyelünk egész évben saját testi és lelki egészségünkre. Eléggé gyenge az immunrendszeretek.

2021. aug. 27. 16:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. A férjem soha nem kap el tőlem semmit. Pedig ugyanúgy adunk puszit, meg együtt alszunk influenzásan is. Én elkapom tőle. De pl neki szokott herpesze lenni, na azt meg én nem kapom el.

Mig otthon laktam apukám sose kapta el tőlünk ha anyukámmal betegek is voltunk. Ő ne, a mai napig sem. Nem értem hogy lehet.

2021. aug. 27. 16:14
 3/4 anonim ***** válasza:
45%
Amikor beteg kezdek lenni, vagy valaki a családban, akkor elkezdek inni. Napi 4-5 feles hatékonynak bizonyult. Azóta soha nem kaptam el semmit és ha csak utána kezdtem el inni, akkor meg sokkal gyorsabban átment rajtam. Többet ér, mint bármilyen vitamin szerintem.
2021. aug. 27. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
70%
Nem foglalkoztunk sosem ilyen hülyeségekkel ezért erős az immunrendszerünk. Nem szoktuk elkapni egymástól még akkor sem, ha csókolózunk vagy egymás után iszunk. A covidot sem kaptuk el, ellentétben azon ismerősökkel, akik agyonfertőtlenítettek mindent és rettegtek.
2021. aug. 28. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!