Otthon hogy véditek ki, hogy ne kapjátok el a náthát?
Minden nap eszem gyümölcsöt, beveszem a 1000 mg C-vitamint, téli időszakban 2000-4000NE D-vitamint, más vitaminokat is szedek, 10 csepp Béres csepp extra a bögrémbe, napi minimum 2 liter vizet iszom, gyömbér, méz, nagyon minimális édesség, olyan főtt kaját eszem, amit én készítettem, otthon szoktam tornázni, mostanság rákaptam a futásra is, mivel nincs autóm ezért mindenhova gyalog megyek, fontosnak tartom a mentális egészséget is (pl. pozitív gondolkodás, nyugalom, stresszkezelés, meditálás).
Ép testben ép lélek.
Nálunk mindig van ölelés, puszi, csók ilyen időszakban, mivel mi nem leszünk betegek, mert odafigyelünk egész évben saját testi és lelki egészségünkre. Eléggé gyenge az immunrendszeretek.
Nem tudom. A férjem soha nem kap el tőlem semmit. Pedig ugyanúgy adunk puszit, meg együtt alszunk influenzásan is. Én elkapom tőle. De pl neki szokott herpesze lenni, na azt meg én nem kapom el.
Mig otthon laktam apukám sose kapta el tőlünk ha anyukámmal betegek is voltunk. Ő ne, a mai napig sem. Nem értem hogy lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!