Használtok kisgyermeitekkel inhalátor készüléket? Bevált? Milyen folyadék kell bele?
Sziasztok!
Kisfiam 3,5 éves, most kezdte az ovit. Tavaly már járt 10 hónapot bölcsibe. Kb 2-3 hetente volt beteg. Úgy látszik a tendencia folytatódik. Most még csak 5 napot volt és már folyni kezdett az orra.
Korábban valaki ajánlotta hogy vegyek inhalátort. Nekik sokat segített, lényegesen kevesebbet lett beteg miután használni kezdték. De ő úgy mondta, hogy minden nap használják, ha kell ha nem.
Nézegettem a neten, nem olcsók és nem tudom milyet érdemes venni.
Meg aztán hogy hogy érdemes használni és milyen folyadékot kell beletenni?
Nem remélem hogy ettől kevesebbet lesz beteg, de talan a gyorsabb gyógyulást igen.
Köszi a segitseget!
Esetleg nem hidegpárásítóra gondolsz? Nekünk ilyen van, használjuk, szeretjük:
6os vagyok.
Megindul tőle kifelé az orrváladék. Érdemes addig lekapcsolni,és közben is orrot fújni.
Reggel-este használtuk 10-10 percet a téli időszakban akkor is, ha semmi baja nem volt a lányomnak. Egy orrspray vagy orrcsepp sem hozott ki neki soha annyi váladékot, mint az inhalátor. Ritkán volt náthás, de ha igen, hamarabb túljutott rajta.
Mi fiziológiás sóoldatot használunk, nálunk a gyógyszertárban lehet kapni kisüveges kiszerelésben.
Márkát nem ajánlanék, mert a miénk jó, de nagyon hangos. Szokott lenni a Lidlben is, jókat hallottam róla, érdemes figyelni a kínálatot, a náthás időszak közeledtével szerintem megint lehet majd kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!