Mit adjak az inhalátorhoz, hogy tudja használni a náthás 3 évesem?
Kaptunk ismerőstől egy sosem használt Babyhaler készüléket. El is küldöm a linket. Az a probléma, hogy használati útmutató nincs hozzá. Amit találtam videót ott asztmásoknak való fújókat raktak a végéhez, de gondolom nem az kell. A másik, hogy mennyire kell belélegeznie, egyáltalán hogyan kell használni?
Itt a link:
Salvus vizet kell bele tenni. Legalábbis a miénkbe. Van egy maszk az elején, azt teszi a szájára és az orrára a gyerek.
Nekünk minden komolyabb megfázásra ajánlja a doki.
Salvus vizet használunk bele mi is!
Minden náthánál, megfázásnál használjuk. Tényleg nagyon jó! Már a férjem is és én is rászoktunk, hogy ha betegek leszünk, azonnal használjuk.
Fellazítja amit fel kell.
Nem tudom amit kaptatok ez milyen készülék, alkalmas e erre a célra.
Salvus vizet nem úgy tűnik, hogy lehetne hozzátenni, egyáltalán nem tudom mit kell hozzácsatlakoztatni. Akitől kaptuk azt mondta, hogy inhalátor, de aztán jobban megnéztem és az van ráírva, hogy gyógyszerbelégző készülék. Milyen gyógyszert szoktak adni hozzá?
Annyira nem értek ezekhez. Akkor ezek szerint szükségem lesz egy inhalátorra. Milyet javasolnátok nem csillagászati áron?
Nekünk omron inhalátorunk van. 2 különbözô méretû maszk van hozzá (gyerek és felnôtt), plusz egy gumipánt, ha hagyja a gyerek, azt is rá lehet rakni és fogni sem kell, mert ott tartja a fején.
Salvus vízzel szoktuk használni mi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!