Kompresszoros inhalátort keresek 1,5 évesnek, aminek a folyadékporlasztója nem közvetlen a maszk alatt van, hanem lehet fekve is használni. Milyen típust javasoltok? Köszönöm.
Figyelt kérdés
Olyan javaslatokat kérnék szépen, amit ki is próbáltak, sajnos a kereső sokfélét feldob, de ki tudja, melyik a jó. Köszönöm.2021. márc. 27. 22:30
1/3 anonim válasza:
Hat nekünk sajnos olyan van ahol a maszk alatt van. Beurer. Viszont lehet bele salvus vizet és gyogyszereket is tenni. Miért olyan nagy baj ha ott van?
2/3 A kérdező kommentje:
Ilyet használunk most is, sajnos a miénk ráadásul hibás, mert a nyomás ledobja a csövet hol a készüléknél, hol a maszk alatt.
Alapvetően az a probléma vele, hogy ha kicsit ferdén tartjuk a maszkot, mert pl. nekem dől a gyermek, ha az ölemben van, akkor már nem porlaszt megfelelően. Egy 1,5 évestől pedig nem várható el, hogy 20 percet derékszögben üljön. Másfelől a kezelés végére sűrűn elalszik, amit mondtak is, hogy természetes. Így sokkal előnyösebb lenne fekve elkezdeni, vagy legalább kicsit hanyatt dőlve.
2021. márc. 27. 23:33
3/3 anonim válasza:
Hm ertem. Esetleg az orvosotok nem tud ajánlani valami jót? Az a baj en anno sokat nézelődtem és ezt találtam. De érdekes amit írsz mert a mienk porlaszt döntve is. Nem lehet hogy tényleg kifogtatok egy selejtest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!