Nem fél a gyerkőcöd az emberektől mióta kötelező a maszk?
2 éves múlt, amikor elkezdődött ez az egész.
Kapott ő is maszkot, így nem érte váratlanul. Van olyan, hogy ő szól, amikor kiszállunk az autóból, hogy maszk.😀
Megszokta, szerintem már neki ez a természetes, hogy ha megyünk vásárolni, fel kell venni a maszkot.
1,5 évesen indult a maszkmizéria..
Egy ideig megoldottuk, hogy nem szembesült vele, de túl hosszúra nyúlik ahhoz, hogy ne éljünk a rendes kerékvágásban.
Tudja mire való, magának nem kérdezte miért nincs..
Otthon szokott vele mókászni, hogy felveszi.
A kisebb nem. Ő 1 éves volt tavasszal amikor kezdődött. Neki sajnos ez lett a természetes.
A nagyobb aspi, ő az elején rángatta le rólunk, sikított, félt (4 éves volt), mára még ő is megszokta, már maga is hajlandó felvenni (még neki nem kötelező, mert épphogy 5, de van hogy 6-nak nézik).
A fiamnak (3 éves) is van maszkja. Ő választotta ki milyen mintájú legyen, én varrtam meg. Sose volt kérdés, hogy hordja-e, bár náluk még van választás, hiszen nem kötelező nekik ugye.
De ő hordja mert látja hogy mindenkin van, így ő is igényli. Mi megbeszéltük hogy miért kell, érti és nem kérdőjelezi meg. Persze ezt egy 1-2 évesnél nem lehet kivitelezni, akkor még dacosabbak lehetnek ezzel. De hát mint tudjuk, nekik nem kötelező ugye.
Eleinte persze furcsa volt neki a látvány a boltokban, de viccet csináltunk belőle és nem volt gond a helyzet elfogadásával.
Én egy kicsi gyereknek embertelennek tartom viseltetni..
2 év alatt életveszélyes is / a felhalmozódó co2 dús levegő vezsélyes számukra/
Remélem nem fog már érinteni minket.. 2,5 éves a lanyom
Fiam ebbe született bele, neki normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!