Agyhártyagyulladás elleni védőoltást érdemes beadatni?
Sziasztok
Ki hogyan vélekedik a nem kötelező oltasokkal kapcsolatban?
Az agyhártya gyulladás minden típusára sem hat csak egy oltás,hanem különböző oltasokra van szükség.
Ezért érdemes minden fajtát beadatni? Mert lehetséges ha az egyik fajtát adatom.be és lehet hogy pont a másik fajta vírussal fertőződik meg.
És mennyire gyakori az agyhartya gyulladás ?
És hogyan lehet ezt elkapni ?.
Köszönöm a segítséget.
Mi a bexserot és a neis vakcinát adattuk be. Doktornő azért tanácsolta, mivel ezeknél nagyon gyors a betegség lefolyása, mint pl. előszőr csak megfázásos tünet, amit nehezen ismernek fel, de 12 óra leforgása alatt bele is halhat.- ezt így közölte pontosan az orvos, ezért nem is hezitáltunk. A rotára azt mondta, hogy egy ilyen betegséget időben tapasztal az ember, kórházi kezeléssel,infúzióval is könnyebben kezelhető, mint pl. egy agyhártyagyulladás, ezért mi ezt mellőztük, nem kértük.
Most fogja kapni az utolsó 3. adagot 18 hósan, eddig enyhébb láz volt a másodiknál, de mellette mást is kapott szóval az sem biztos, hogy ettől volt.
Kevés fertőzés történik évente, de amelyik gyermek elkapja, neki 100%, hogy nem éli túl.
Én beadattam mindkét gyerekemnek a neisvacot és a bexserot is.
Én a rota miatt féllábbal a sírban voltam gyerekként. Tudom, hogy nem ez a kérdés, csak a hozzászólásokra reagáltam.
Szerintem a szüleim utólag nem bánták volna, ha beadatják. Miért nem szeretnétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!