Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szerintetek van okom arra...

Szerintetek van okom arra gyanakodni, hogy a fiam autista?

Figyelt kérdés

20 honapos fiu, viszem neurologushoz es állapotfelmérésre, de addigis érdekelne a véleményetek…

Nem mutogat semmire, ha neven szolitom nem figyel ram nem nez ram, ha mas szol hozza azt vettem eszre arra reagal. Szemkontaktust kevesnek gondolom. Fut allandoan seta az lassu neki🙈 konyveket imadja lapozni, labdakat is guritja dobalja, autokat is de ott a kerek izgalmasabb, allandoan ajtokat csukogat. Formabedobozni szeret, allatokat ha mondom boci mondja mu, kacsa háp, csacsi iá, ham, apa, baba brmbrm, ha szomjas es ures uveg hozzam dobja, ha szamolok hogy 1, 2, o mondja hogy há(3), kerdem hany eves mondja hogy e(1], ha mondom fogmosas fut furdobe, vagy ha pancsi akkor is. Kint szeret futkarozni hintazni csuzdazni, allatokat imadja. Meset is nez, mondokasakat imadja, evoeszkozzel nem eszik epp csak a kanallal probalkozik.

Mit gondoltok, mennyire ,,kell,, aggodnom rajta?

Elso gyermek es elegge ra tudok parazni🙈

Koszonom az ertelmes hozzaszolasokat es tanacsokat🙏🏻

2022. júl. 19. 15:35
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
Ha adsz a kezebe pl fesut akkor elkezd fesulkodni? Tudja mire valo? Tud poharbol inni? Kanallal enni egyedul? Rag? Tud darabosat enni?
2022. júl. 24. 08:14
 42/62 A kérdező kommentje:

Fesut nem probaltam🙈🙈sose fesulom ot🙈de fogkefet hasznalja vagyis probalja mosni fogait es ragni . Igen poharbol iszik. Kanallal most probalkozunk kisebb nagyobb sikerrel.ragja az etelt es eszik darabosat csak keves mindent.

Legaggasztobb az hogy nem reagal senkinek a nevere es nem nez idegenekre.:(

2022. júl. 24. 11:02
 43/62 anonim ***** válasza:
Mennyire ert? Utasitasokat? Mennyire van el egyedul? Keres teged ?
2022. júl. 24. 14:15
 44/62 A kérdező kommentje:
Utasitasokat erti. Ma montam porszivozzunk es hozta az ovet, ha mondom megyunk hamizni megy a szekehez, amint latja oltozok at es keszulodol azonnal megy ajtohoz mert tudja megyunk el.keres mindig ha nem lat, wcre jon utanam. Ha felkereckedik kezembe akkor a szemembe nez maskor mintha direkt kerulne tekintetem. Oldalra nez. Nagyon anyas, van hogy elvan egyedul van hogy jarkal lakasbsn csak de van hogy ott kell vele ulnom es jatszani, a konyveket imadja lapozni. De a nevere se hallgat. Ha hallha a tapsolj egyet mondokat tapsol mondom tancolj tancol. Sokat tolat vagyis hatrafele megy. Lepcsozni ugy tud h fogja meg egyik ujjam. Neha porog is.
2022. júl. 24. 15:21
 45/62 anonim ***** válasza:
Szerintem csak idegrendszeri eretlenseg.
2022. júl. 24. 15:27
 46/62 A kérdező kommentje:
Marmint az hogy nem hallgat a nevere es kisebb korahoz kepest romlott a szemkontaktus es idegeneket ignoral?🙈 barcsak igazad lenne… 🙏🏻 Azt tudom hogy terhessegem utolso elotti heteben semmit nem hizott. Aztan 1 hetet voltam korhazban es akkor hizott meg 500g-ot. 2900al szuletett vegul. Ez allhat a hatterben esetleg?
2022. júl. 24. 16:32
 47/62 anonim ***** válasza:
Autista gyerkocok altalabn nem igy viselkednek mint amit te leirtal, az hogy nem nagyon figyel senkire lehet h epp akkor valami mas jobban lekoti, nevere mar kene hallgatni,de lehet idegrendszeri eretlenseg miatt nem hallgat ed nem mutogat, az viszont nagyon jo ha erti amit mondtok neki, tvt ne engedd neki ,az csak hatraltassa ot beszedben es figyelemben is.
2022. júl. 24. 18:07
 48/62 A kérdező kommentje:
Koszonom. A tv-vel ronttuk el a figyemet. Sokat nezte :( en voltam a hibas hogy engedtem mig en mast csinaltam fozes hazimunka stb. Segitseg nuku. Az utobbi 1 hetben mar nagyon keveset nezheti. 15 percet egyszerre es max 3x naponta. A tv tette zombiva. Akkor mas nem letezett. Tanult sokat belole de idegrendszerenek nem volt jo:( sajnos keson jottem ra es csak remelem nem okoztam neki nagy bajt ezzel:(
2022. júl. 24. 20:47
 49/62 anonim ***** válasza:
56%
Ha a tv okozta akkor ugyis kinovi,ha nem akkor meg ugysem te vagy a hibas...de probalj kicsit megnyugodni es nezz ra a fiadra ,es csak a jot lasd azt h mit tud ne azt h mit nem. Meg csak 20 honapos :) szoritok nektek
2022. júl. 24. 20:56
 50/62 A kérdező kommentje:
🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Halasan koszonom a biztato szavakat:)
2022. júl. 24. 21:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!