Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Adattál be nem kötelező...

Adattál be nem kötelező oltást a gyerekednek? Miért, nem aggódtál mi lesz a következménye?

Figyelt kérdés

2022. jún. 24. 08:50
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
72%
Igen. Eddig már mindkét rotát megkapta, valamint B törzs meningococcus ellenit, a Bexsero első körét jövő szedán kapja. 4 hónapos. Nem félek, nem vagyok laposföldhívő, örülök, hogy ma már mód van megelőzni ezeket s szörnyű betegségeket. A gyerekorvosra hallgatok, nem azokra, akik szerint Erzsébet királynő is gyíkember.
2022. jún. 24. 12:42
 42/50 anonim ***** válasza:
33%

Aki lepontozott, megindokolná?

35ös vagyok.

Aki lepontozott,próbált már betegen született babát beoltatni, ha az orvosoknak sincs halvány lila fogalmuk se,hogy mi baja van a gyereknek? (6 éve nincs ötletük... :( )

Ha a doki is halál stresszes, a kötelezőknél is, te mit tennél?

Igazán kíváncsi lennék.

2022. jún. 24. 12:50
 43/50 anonim ***** válasza:
76%
Én egyszerűen nem hiszem el, hogy léteznek ilyen idióták mint a 33–as, aki azt hiszi, hogy az oltástól lett UTÓLAG autista a gyereke. Ez a feldolgozási folyamat része lehet ilyenkor, hogy az ember mindenre fogja a gyerek fejlődési zavarait, a hold állására, a patkány évére, a gyíkemberekre, meg az oltásra?
2022. jún. 24. 13:11
 44/50 anonim ***** válasza:
78%

45!

35ös és 44es vagyok. Sok más problémája mellett az én kislányom is autista.

De nekem pl eszembe sem jutott az oltást vádolni.

De biztos van olyan ember,aki hosz ebben. Hiszen mindenre van ember,azt mondják. Nem?

2022. jún. 24. 13:14
 45/50 anonim ***** válasza:
83%
Azokban az országokban is ugyanolyan arányú az autisták száma a társadalomban, ahol nem nagyon vannak oltások. Több ilyen vizsgálat is készült, elég egyértelmű, hogy nincs az oltáshoz köze. Tudom, mert végigolvastam mindent a témában, amikor a gyerkőcöm lassan 10 éve megkapta ezt a diagnózist.
2022. jún. 24. 13:16
 46/50 anonim ***** válasza:
81%
ha jól tudom már pár éve kiderült, hogy az az orvos, aki előállt ezzel, hogy az oltások okozzák az autizmust, arról később kiderült, hogy nagyban hamisította a kutatási adatait.
2022. jún. 24. 13:20
 47/50 anonim ***** válasza:
75%

Tényleg elképesztő sötétség uralkodik nagyon sokaknál még mindig.

Félelmetes belegondolni, hogy ez a nő fizet mondjuk mögöttem a pénztárban, utána hazamegy, és teleokádja a netet, hogy tömény sósavat adnak be az oltásokkal. Hihetetlen.

2022. jún. 24. 14:47
 48/50 anonim ***** válasza:
73%

A sósav hogy nem marja szét a műanyag fecskendőt? Megannyi kérdés.

Nem is folytatom.

2022. jún. 24. 14:58
 49/50 anonim ***** válasza:
100%

Igen,többet is.

Nem, miért kéne aggódnom? Mindegyik biztonságos ahogyan a kötelezőek is. Covid ellen is oltattam őket és még fogom is ha kell.

2022. júl. 11. 22:27
 50/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a tömény sósavasnak az nem esett le, hogy ha a tömény sósavat felhígítjuk (ti. az oltás többi összetevőjével), akkor az már nem tömény sósav...
2022. júl. 11. 22:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!