Adattál be nem kötelező oltást a gyerekednek? Miért, nem aggódtál mi lesz a következménye?
#8 te nagyok okos!
Nem az ókorra gondoltam.Hanem pl.20 évvel ezelőttre.Pl.a barányhimlő ellen sem volt kötelező,most meg az!Minek?Azt minden gyerek átvészeli.
Így érthető?
Pont ugyan ezen a véleményen vagyok én is!!
Szeretnék kérni az oltásellenesektől konkrét is bizonyított példát arra, ahol a gyerek oltástól lett beteg és nem magától a betegségtől.
Amúgy nagy a pofa, hogy ők sose semmit nem kapnak el, holott ez nagyban köszönhető a felelősségteljesebben gondolkodó embereknek.
Miert kérsz bizonyítékot??? Ez mindenkinek a saját véleménye és döntése ,hogy mit adat be a gyereknek és magának.
Nem vagyok oltás ellenes de minden szart nem is adatok be.
A kötelező és ajánlott gyerekoltásokban is abszolút hiszek, és a gyerekem is megfogja kapni, mindazonáltal a véleményem szerint szabad döntése van a szülőknek arról, hogy be akarja-e adatni, vagy sem. Ezeket nem kell neked senkinek bebizonyítsa, levezesse, elmondja a véleményét, mert amíg neki joga van ehhez, addig élhet a jogával magyarázkodás nélkül.
Amúgy neked ajánlom, hogy lazíts, ne vedd személyes támadásnak ezeket a dolgokat, sajnos rengetegen élünk ezen a bolygón és nem mindenki gondolkodik úgy mint te, ettől pedig nem lesz rossz ember a másik. Te ha úgy látod adasd be, de ne kérj számon senkitől semmit, mert ne haragudj, más szemében te vagy a senki, akinek nem akar magyarázkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!