Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Náthásan hozzátok is kimegy a...

Náthásan hozzátok is kimegy a védőnő?

Figyelt kérdés
Mármint amikor a védőnő náthás. Nem bántani akarom, de kicsit most szemet szúrt, mert újszülötthöz jött ki.

2022. jún. 18. 13:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10 es tőlem sem amikor én vagyok náthás. Meg sokan úgy is vannak vele h nem fertőz ha klimától vagy náthás. Én sem tudom már
2022. jún. 18. 15:42
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
10. Mert a párod szervezete tudott ellene védekezni, a tiéd pedig érzékenyebb rá. Mint ahogy van olyan amire a te szervezeted reagál erősebben. Amúgy szakértő én sem vagyok, de ezt speciel szakértőtől tudom. De nem akartalak megkérdőjelezni, biztosan a légkonditól lettél beteg, csak nem a hidegtől.
2022. jún. 18. 15:42
 13/18 anonim ***** válasza:
65%

Azért ez is olyan, hogy ő max gyanakodhat, hogy LEHET ettől vagy attól beteg, de ezt senki nem tudhatja pontosan, hogy egy náthát vagy bármit honnan szedett össze...

Én nagyon nem örülnék, ha kijönne orrfolyással egy újszülötthöz! 😡

2022. jún. 18. 15:43
 14/18 A kérdező kommentje:
12 es meg egy náthás ember tovább tudja adni ha ő is vírusos náthát kapott vkitől
2022. jún. 18. 15:43
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
14. Igen. Szerintem igazad van, nem szabadott volna kimennie. Most már kár ezen aggódni, valószínű semmi baj nem lesz. Mindenestre máskor szólj neki, hogy legalább maszkot vegyen fel! De most nyugi! :)
2022. jún. 18. 15:49
 16/18 A kérdező kommentje:
Persze nem aggódon nyilván nem tisztem az ajtóba eldönteni hogy mi miatt folyik az orra, és végképp nem hogy fertőz e
2022. jún. 18. 15:54
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Na, ma valaki rákattant a náthára

Előbb a 15 éves akart táborba menni, aztán válni nyaralni, most ez.

Szezonban is fura három ilyen kérdés együtt, nem most..

2022. jún. 18. 16:08
 18/18 anonim ***** válasza:
2022. jún. 18. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!