Náthásan hozzátok is kimegy a védőnő?
Figyelt kérdés
Mármint amikor a védőnő náthás. Nem bántani akarom, de kicsit most szemet szúrt, mert újszülötthöz jött ki.2022. jún. 18. 13:49
1/18 anonim válasza:
Hát most ha megfázott a légkondiban, engem az nem zavarna, nem ragályos. De ha mondjuk tényleg beteg az már igen. Mivel védőnő, egészségügyis megbízom az ítélőképességében a saját egészségi állapotát tekintve, ő jobban tudja hogy lett náthás.
2/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta igen hogy a klima miatt, akkor nem fertőzött?
2022. jún. 18. 14:17
3/18 anonim válasza:
Nem, lehűlt a teste és emiatt folyik az orra, nekem is minden nyáron az első nagy klimazasnál kijön, de ez abszolút nem fertőz
4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnyugodtam, neked hány napig folyik?
2022. jún. 18. 14:29
5/18 anonim válasza:
Hát kb 1 hétig tart :) de az orrfolyás sokáig is el tud tartani, volt hogy 2-3 hétig is fújkáltam az orrom ilyen megfázásnál
6/18 A kérdező kommentje:
Akkor tőled sem kapja el senki? Persze gondoltam h fertőrzően nem jött volna
2022. jún. 18. 14:45
8/18 A kérdező kommentje:
Azt monta h klimás helyen volt és meghült
2022. jún. 18. 14:55
9/18 anonim válasza:
Azt ugye tudjátok, hogy nem a hidegtől folyik az orrotok, hanem vírustól. Valószínű, hogy a klímát ki kellene takarítani, mert régi tévhit, hogy a hidegtől fázunk meg. Az a védőnő marha profi lehet, aki ezt sem tudja. Remélem legalább maszk volt rajta.
10/18 anonim válasza:
Tőlem sose kapta el senki pedig csókolóztam is párommal🤷🏼♀️, de valóban nem vagyok szakértő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!