Szégyen az, ha beteg a gyerek?
Kisfiunk néhány hónapos, és sajnos egy fejlődési rendellenséggel született.
Emiatt néhány hetes korában meg kellett operálni, rendbehozták nála ezt a rendellenességet, azóta nincsen baja, később is teljes életet fog élni, jelenleg ennek az egésznek az egyetlen nyoma egy 7 cm körüli vágás a hasán, ami a sebész orvos szerint ráadásul kisgyermek korára teljesen el is fog tűnni. Legközelebb csak fél év múlva kell kontrolra menni vele.
Ha valaki megkérdezi tőlünk hogy hogy van a baba, akkor ezt elmondjuk, hogy ez vol, de már jól van. Főleg meg a szomszédoknak, illetve a környéken élőknek, akiknek azért feltűnt, hogy hetekig nem voltam itthon a babával.
Anyósom, aki itt él szintén egy településen velünk, múltkor rendesen letolt, hogy miért mondjuk ezt el mindenkinek, az ilyet inkább titkolni kellene. Én ezen nagyon kiakadtam.
Tényleg szégyen lenne ez, vagy én gondolom nagyon rosszul?
8, pyelo ureteralis stenosis.
Magyarul mondva az egyik veséjében valami el volt záródva, ezért onnan nem futott le a pisi rendesen.
Nem úgy kell elképzelni hogy fűnek fának mondjuk.
Közvetlen szomszédok tudják, de nekik feltűnt h nem voltunk otthon.
Legjobb barátnőm tudja, illetve a család.
Anyósom konkrétan azon akadt ki, hogy az ő testvérének mondtuk el.
8-as vagyok, köszönöm a választ.
Nálunk pylorus stenosis, magyarul gyomorkimenet szűkület. Viszont nálunk a heg fölött lett egy hasi sérv, idővel azt is műteni kell.
Amikor elolvastam a fő kérdést, már egyből tudtam, hogy ez egy újabb anyósos kérdés lesz.
Meglepett, hogy kibírtad az utolsó előtti bekezdésig az anyósozást, és nem egyből ezzel indítottál.
Már bocs de a szomszéd az nekem nagyon nem vadidegen….
Némelyikkel többet találkozom mint a saját szüleimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!