A gyermekorvosok beszélnek egymással?
A városban 4 gyerekorvos van és mind a 4nek írtam emailt, hogy szeretnék átjelentkezni a gyerekkel. Utána azt hittem válogatok majd hogy melyiküket válasszam.
Aznap már csak 1 doktor rendelt aki visszaírt hogy fogadja a gyerekemet. Egy másik azt írta, hogy úgy tudja már másikuk átveszi a gyereket.
Azt hittem nem beszélnek ilyenekről
A rendszerben attól fent vagytok, és egy adatból is kikereshet. Hacsak nem külföldről jöttetek haza.
De szerintem itt egyszerűen csak megbeszélték, hiszen sok problémát megelőzhetnek ezzel.
Off: elég nonszensz az elképzelés, hogy majd te válogatsz... szerencsére ők elővigyázatosak voltak.
És mi alapján akartál válogatni köztük?
Én is "válogattam", de úgy, hogy előtte a városi anyukás csoportban érdeklődtem a dokikról, és utána alapos mérlegelés után bejelentkeztem az egyikhez.
De minek előre írni mind a négynek?
Azt csak leirtad, hogy teged hogy hivnak, esetleg a gyerek nevet, mittudomen, mit akarsz, miert akarod, stb.
Mivel a gyereknek eddig is volt orvosa valahol, ezert de, benne van a rendszerben, ott van rola minden info, amihez minden orvos hozzafer.
Hogyne lenne ilyen rendszer!
Én pár hónapja váltottam felnőtt háziorvost, szintén más településre költözés miatt, az új doki egy kattintásra látta, ki volt az addigi orvosom.
Te mirol beszelsz?
Eeszt mond valamit peldaul?
Képzeld a kórházi kezelésedet is látja a háziorvos, sőt a 200 km sem akadály. Ha Lentiben laksz de Bpre mész kezelésre, azt is látni fogja.
Ma is tanultál újat, érdemes volt felkelni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!