A gyermekorvosok beszélnek egymással?
A városban 4 gyerekorvos van és mind a 4nek írtam emailt, hogy szeretnék átjelentkezni a gyerekkel. Utána azt hittem válogatok majd hogy melyiküket válasszam.
Aznap már csak 1 doktor rendelt aki visszaírt hogy fogadja a gyerekemet. Egy másik azt írta, hogy úgy tudja már másikuk átveszi a gyereket.
Azt hittem nem beszélnek ilyenekről
Le tudják kérni a beteg történetét és ott látszik az orvos. Ha az aki befogadta, ezt jelezte ott, a másik meg fellépett a rendszerbe, akkor látta hogy friss bejegyzés van egy másik dokitól.
Egy évben egyszer lehet váltani
Akkor lehet hogy ők ketten épp telefonáltak egymással. Ha azt veszed kollégák és gondolom te is jóban vagy a kollégáddal es beszélsz vele.
Lehet megemlitette, hogy van egy új atjelentkező, 200 kmre. Neked befér a praxisba vagy vegyem át én? Másik meg reagál hogy az az anyuka nekem is írt.
És elosztjak egymás között, ki nincs leterhelve és elbir pkusz6egy főt
Szerintem nagyon bután csináltad. Előre el kellett volna döntened, melyikhez akarsz menni és őneki írnod. Ha ő nem vállalta volna, akkor egy másiknál kopogtatni.
Most ha mind a 3 fogadta volna, akkor mi alapján válogattál volna? Hogy melyik ír szívhez szólóbb e-mailt? Vagy licitáltatod őket, hogy mennyit fizetnek neked, ha hozzájuk mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!