Más ovisa is sokat beteg?
A bölcsiben ugyan ez van:(
1het bölcsi 2het itthon. Hányok az orrsziporszitol...
Hónap?
1 hét ovi…2 hét beteg
Amig oviban van, addigva kicsi és én meg férjem vagyunk betegek..
Aztàn hozza az újat haza..
3 hetet volt itthon januárban
Covid
2,5 hetet valami takonnyal
2 napot ment
Most influenzás, màr a kicsi is beteg
Ugyhogy igen
Akkor nekem nagyon mázlim van, kiscsoportban 2x1 hetet volt itthon- kötöhártya gyulladás, és bárányhimlő.
Most középsőben pedig egyszer volt taknyos és most ezt a hányásos nyavaját kapta el.
Az enyém is már évek óta jár közösségbe… Én simán tudtam dolgozni mellette táppénz nélkül. Most meg folyamatosan itthon van ősz óta……..
Valami össznépi immunerosito javaslat kellene a védőnőktől/Gyerekorvosoktól. Engem nagyon zavar, hogy egyik egészségügyi szerv sem foglalkozik ezzel a problémával. Az óvónők se segítenek, hogy mi a forrás vagy mit látnak, mi a baj az idei évvel. Én mint szülő hogy oldjam meg?? Nem értek hozzá, nincs orvosim, nem vagyok patikus, hogy tudjam ilyenkor mi a teendő.. Tömeges betegségről van szó, nálunk majdnem minden hónapban jelentve van az óvoda a járványügynek. Hogy a fenébe nincs javaslat, hogy miképp erősíthetnénk meg a gyerekeket vagy miért nincsenek ténylegesen hazaküldve a betegen érkezők?
7-es,na ez az... Miért engedik be a hurutosan köhögő, zöld takonnyal a gyerekeket?
Amyamtol kérdeztem minap, hogy én is ennyit voltam beteg? A válasz, a nem volt. Szet van cseszve a föld, amiket megeszunk sincs benne vitamin semmi.. Hiába ettek régen füstölt árut,parizert.. stb, azok legalább normális eljárásokkal készültek, nem tele adalekkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!