Sok gyerekkel így van?Januárban kezdtük a bölcsit a két évesemmel.Két hetente beteg azóta.
Hetente..
A/ hèt megy
B/ hèt beteg
13-as, én egyéni vállalkozó vagyok. Igaz nem tesz jót a vállalkozásnak ha betegek a gyerekek, ezért az üzletemben csináltam a gyerekeimnek egy kuckót. Agyon unják magukat természetesen, de ez van 🤷♀️ A férjem meg egyik héten délelőttös, másik héten délutános, így amikor megy vagy jön, akkor munka előtt elhozza, munka után hazaviszi őket.
Ha pedig tényleg betegek, tehát lázuk is van, akkor lemondok mindent és mindenkit (fodrász, testtetováló, piercinges vagyok), az persze szokott sajnos némi konfliktust okozni, senki sem örül neki, ha a 2-6 hónapja fix időpontját át kell rakni, de mit tudnék tenni, a gyerekeim fontosabbak vagy férj kér szabadnapot. Az anyukám is fel szokta ajánlani, hogy segít, de ő inkább ünnepekkor szokott, mert ő oviban pedasszisztens, ezért a hosszú szünidőkben van otthon. Ha tényleg nem tudok családi segítséget találni, akkor van egy nagyon jó barátnőm, akire számíthatok. Férjem pedig sokat túlórázik, így ezeket is le tudja csúsztatni ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!