Kisgyereknél kb mennyi idő a gyógyulás orrmandula kivétel után?
Figyelt kérdés
Kislányom hamarosan 5 éves lesz, mióta csak oviba jár egyfolytában náthás. Egy hetet megy oviba, majd két hétig itthon van. Így megy ez már második éve.
Fül orr gégészeten januárban megmondták, hogy orrmandula túltengése van, vagyis meg van nagyobbodva, ami okozhat folyamatos felső légúti megbetegedést.
Doki azt mondta várjunk még egy kicsit, hátha az orrspray amit felírt megmenti azt az orrmandulát.
Márciusában kell visszamennünk.
Ha műtétre kerül a sor, vagy is eltávolításra (a műtét olyan erős szó rá :( ) akkor utána mennyi idő múlva jön teljesen rendbe körülbelül? Tapasztalatok érdekelnének
2022. febr. 24. 18:17
11/11 A kérdező kommentje:
10 értem, köszi a választ kicsit megnyugodtam akkor :)
Ne törődj vele, sokan ok nélkül lepontozgatnak másokat, szerintem ugyanazok akik beszólogatnak..
2022. márc. 1. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!