Hogy keressek rá genetikai kivizsgálásra?
Én kérdeztem hogy mi lett a vizsgálat eredménye, de törölte valaki a kérdésem.
No, nem baj, ráèrek fél óránként megkerdezni ha eltűnik
#22-es én is láttam, hogy rákérdeztél, aztán eltűnt, mondom ennyire hülye nem lehetek, hogy láttam aztán eltűnt. Pedig semmi olyat nem írtál…
De reméljük semmi komoly és csak túlreagálta (kérdező remélem nem sértődsz meg ezért, de az a jobbik eset ha túlreagáltad)
Sziasztok, az első vizsgálatnak nem lett eredménye mert keveset izzadt a baba. Szóval múlt héten voltunk újra, sajnos eredmény csak hétfőn lesz, mert szabin vannak.
Vért vettek tőle, egyik az a tipikus vervetel a másik pedig a hormonok, azokkal minden rendben.
Vittünk szeklet és vizelet mintat, de 3 hét mire lesz eredmény.
Rettenetesen izgulok, probalom elterelgetni a gondolataim, csak remélni tudom, hogy minden rendben lesz, és igen hogy csak feleslegesen kinlodtam.
Kozben csinlatunk nyalbol ilyen genetikai tesztet, de az is meg 4 hét, mire megjön az eredmény, nekem is és a babanak is.
Szóval köszönöm az érdeklődést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!