Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Téged nem zavar, hogy a...

Téged nem zavar, hogy a gyermekorvos tudja, mi a foglalkozásod?

Figyelt kérdés
Táppénzhez kötelező megadni. Vajon csámcsognak utána rajta, hogy na xy "csak" egy eladó/betanított munkás, stb?
2022. jan. 19. 17:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
A lőtéri papirkutyát nem érdekli a rendelőben, hogy mi a foglalkozásod.
2022. jan. 19. 20:21
 22/29 anonim ***** válasza:
84%
En inkabb egy kicsit szegyelltem.. Mármint na. 3 nyelven beszélek, okos értelmes vagyok, de akkor amikor terhes lettem csak gyari munka volt, 4 műszakban, 120-130-ert.nem a munka a szégyen, hanem amennyit fizettek, es amennyit elvartak tőlunk. Az orvos is meglepodott, de mondta hogy azt kell dolgozni ami van..
2022. jan. 19. 21:03
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Mikor felvett a páciensei közé még a férjem foglalkozását is rögzítették. Erre azért emlékszem, mert sosem tudom melyik "címét" mondjam be.

Nem hiszem, hogy ezen "csámcsognának".

2022. jan. 19. 22:28
 24/29 anonim ***** válasza:
91%
Pont leszarom mit gondol. Ha takarító lennék, ahhoz sem lenne semmi köze. Az a szégyen egyedül, ha valaki tudna dolgozni, de nem akar
2022. jan. 19. 22:52
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki dolgozik, az sosem szégyen, bármilyen munkája is legyen.
2022. jan. 20. 06:46
 26/29 anonim ***** válasza:
Nekem még az jutott eszembe, hogy ha a gyerek jogán vagy táppénzen, lehet hogy számít, hogy folyamatos munkarendben vagy-e. De sok helyen meg kell adni a foglalkozást, munkahelyet. Várandós kiskönyv, ovis beiratkozás jut eszembe.
2022. jan. 20. 10:46
 27/29 A kérdező kommentje:

Akkor leírom miért kérdeztem!

A héten be kellett mennem a gyermekorvoshoz, és amikor kijött egy anyuka a gyerekkel, résnyire nyitva hagyták az ajtót. Nem mentem be csak vártam. És akkor hallottam hogy azt beszélték ki, hogy az az anyuka miért vállalhatott el gyári munkát, azt hitték tanultabb, a férj pedig diplomás, jogász (vagy építész, nem emlékszem pontosan)

2022. jan. 20. 10:51
 28/29 anonim ***** válasza:
Nos hát ha én lennék a szóban forgó anyuka, akkor sem érdekelne. A gyári munkával sincsen semmi baj, igenis szükség van rá.
2022. jan. 20. 12:44
 29/29 anonim ***** válasza:
50%

És? Ha szégyelled a munkád akkor keres jobbat.

Én egy olyan városrészen élek, értelmiségi párként a férjemmel, ami elég pronyó és még az is a rosszabbik része, mert több a kisebbségi mint a város más részén. Ide sokan még munkásszaállásra sem jönnek ezért. Én meg itt lakom és direkt ide akartam költözni, egy elitebb negyedből, szeretem itt a közösséget.

Nos, a az anyukák többsége munkanélküli, vagy mosogató, esetleg takarító. Úgyhogy én itt kirívó eset lennék, de szeme sem rebbent senkinek amikor felvették az adataim.

2022. jan. 21. 18:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!