Téged nem zavar, hogy a gyermekorvos tudja, mi a foglalkozásod?
Figyelt kérdés
Táppénzhez kötelező megadni. Vajon csámcsognak utána rajta, hogy na xy "csak" egy eladó/betanított munkás, stb?2022. jan. 19. 17:10
1/29 anonim válasza:
Soha nem zavart, ha bárki is tudni akarta a foglalkozásomat
2/29 anonim válasza:
Engem ez sosem érdekelt de még csak eszembe sem jutott ezen rágódni 🤷♀️😅
Én mielőtt szülni mentem pultos voltam egy kocsmában és operátor egy gyárban.
Sosem szégyelltem ezt 🤷♀️
3/29 anonim válasza:
Nem zavar. Nem is gondoltam rá soha, hogy csámcsognak rajta.
Szerintem tök mindegy nekik.
4/29 anonim válasza:
nem zavar, nem vagyok üldözési mániás
5/29 anonim válasza:
Miért zavarjon? 3 mondatot vált veled és anélkül is tudja, hogy kerdezné.
6/29 anonim válasza:
Abszolút leszarja az orvos mi a foglalkozásod. Te is csak egy vagy a sok közül. Van mondjuk 1500 gyerek a praxisában, szerinted csak te vagy bolti eladó vagy betanított munkás a szülők közül?
7/29 anonim válasza:
Nem. Voltam bolti eladó, felszolgáló, bébiszitter, majd később tolmács egy nemzetközi cégnél. Egyik munkámat sem szégyeltem, mert mindegyiket én választottam az akkori adott lehetőségeimhez képest.
8/29 anonim válasza:
Nem. De egyébként szeretem a munkám, sőt reklámozni szoktam.
9/29 anonim válasza:
Nem csak a táppénz miatt kell.
Hanem azért is, mert nem árt tudni, ha a szülő veszélyes anyaggal dolgozik, vagy fokozottan fertőzésnek van kitéve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!