Covid elleni oltás gyerekeknek. Milyen mellékhatásokat tapasztalatok?
Soha nem állította senki, hogy az oltás 100%-ban biztonságos. A nagy számok törvénye szerint lesz 1-1 eset, mint ahogyan egy aspirin után is lehet. De kiragadni egy-egy példát, miközben milliókat oltottak már be probléma nélkül, teljesen felesleges. És akkor még nem állítottuk szembe a covid okozta problémákkal.
Jobban félni egy elölt vírust tartalmazó oltástól, mint magától a vírustól számomra egészen meglepő.
30-as voltam.
#31 igen és akkor ők az "okos réteg" akit követni kène, mikor ilyet szól a másiknak hogy dögöljön bele az oltásba. Jaaa és ő tök nyugodt. Jaa és őt nem érdekli az oltott mit csinál. Hát látjuk.
Erőszakosak meg max ti vagytok, ömlik a mocsok a szátokból.
Az itt egymásra fröcsögőktől kérdezném, hogy vajon feltűnt-e, hogy mi is volt a kérdés? Nem az, hogy olatssa-e a gyerekét, az se, hogy ki hogyan vélekedik az oltásról.
Szóval, a válasz. A tesóméknál három gyerekből háromnak semmi baja nem volt az oltás után (mielőtt belém kötnétek, a miénk azért nincs oltva, mert még csak 3 éve). De a környezetemben a többieknél max. karfájdalom és aznap fáradtság jelentkezett. A hosszú távú hatásokkal majd jelentkezem 10- 20 év múlva, csak figyeljétek a kérdést!
az érdekes, hogy itt a gyakorin szinte minden ember ismer kb 10 vagy annál több embert, akinek baja lett az oltástól
akkor miért van az, hogy az én ismerettségi körömben és az ismerőseim ismerettségi köreiben senkinek semmi baja nem lett egyetlen oltástól sem? nemhinném, hogy én lennék az egyetlen kivételes eset ebben
azon meg csak röhögök, hogy a 8 áltatánost nehezen végigszenvedő fotelhuszár azt hangoztatja, hogy hosszú távon káros
miből a következtetés? időutazó vagy jövőbelátó?
amikor valaki szakmunkás végzettséggel képes ellentmondani a mai modern orvostudománynak az szerintem kicsit gáz, na meg persze vicces is
"miért van az, hogy az én ismerettségi körömben és az ismerőseim ismerettségi köreiben senkinek semmi baja nem lett egyetlen oltástól sem?"
35, én lehetek a másik "kivétel", mert egyetlen egy olyan ismerősöm sincs, akinél pár napon belül múló enyhe oltási reakción kívül bármi is lett volna.
6 évesem is megkapta mindkettőt, a második után is csak enyhe félnapos karfájdalma volt. Enyhébb, mint nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!