Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Covid elleni oltás gyerekeknek...

Covid elleni oltás gyerekeknek. Milyen mellékhatásokat tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 21:03
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
56%
30. ha valamivel oltatnék az kínai lenne. Ahogy mondod is, az a "hagyományos" eljárású. De valóban van mindenre sztori, a kínaira is hallottam, másnap meghalt, agyvérzéses, idős embert.
2022. jan. 18. 11:22
 32/57 anonim ***** válasza:
46%

Soha nem állította senki, hogy az oltás 100%-ban biztonságos. A nagy számok törvénye szerint lesz 1-1 eset, mint ahogyan egy aspirin után is lehet. De kiragadni egy-egy példát, miközben milliókat oltottak már be probléma nélkül, teljesen felesleges. És akkor még nem állítottuk szembe a covid okozta problémákkal.

Jobban félni egy elölt vírust tartalmazó oltástól, mint magától a vírustól számomra egészen meglepő.

30-as voltam.

2022. jan. 18. 11:30
 33/57 anonim ***** válasza:
46%

#31 igen és akkor ők az "okos réteg" akit követni kène, mikor ilyet szól a másiknak hogy dögöljön bele az oltásba. Jaaa és ő tök nyugodt. Jaa és őt nem érdekli az oltott mit csinál. Hát látjuk.

Erőszakosak meg max ti vagytok, ömlik a mocsok a szátokból.

2022. jan. 18. 11:59
 34/57 anonim ***** válasza:
89%

Az itt egymásra fröcsögőktől kérdezném, hogy vajon feltűnt-e, hogy mi is volt a kérdés? Nem az, hogy olatssa-e a gyerekét, az se, hogy ki hogyan vélekedik az oltásról.

Szóval, a válasz. A tesóméknál három gyerekből háromnak semmi baja nem volt az oltás után (mielőtt belém kötnétek, a miénk azért nincs oltva, mert még csak 3 éve). De a környezetemben a többieknél max. karfájdalom és aznap fáradtság jelentkezett. A hosszú távú hatásokkal majd jelentkezem 10- 20 év múlva, csak figyeljétek a kérdést!

2022. jan. 18. 12:13
 35/57 anonim válasza:
62%

az érdekes, hogy itt a gyakorin szinte minden ember ismer kb 10 vagy annál több embert, akinek baja lett az oltástól

akkor miért van az, hogy az én ismerettségi körömben és az ismerőseim ismerettségi köreiben senkinek semmi baja nem lett egyetlen oltástól sem? nemhinném, hogy én lennék az egyetlen kivételes eset ebben

azon meg csak röhögök, hogy a 8 áltatánost nehezen végigszenvedő fotelhuszár azt hangoztatja, hogy hosszú távon káros

miből a következtetés? időutazó vagy jövőbelátó?

amikor valaki szakmunkás végzettséggel képes ellentmondani a mai modern orvostudománynak az szerintem kicsit gáz, na meg persze vicces is

2022. jan. 18. 12:33
 36/57 anonim ***** válasza:
43%
11-es értelmi színvonala is látszik. Általánosból is elvégzett nyolc osztályt, de sajnos abból hét első volt, meg egy második, így a védőoltásokról már nem tanult. Megelőzik a megbetegedést... idióta. Nincs olyan oltás ami megelőzne egy fertőzést. Nem pattannak le tőle a vírusok. Ez olyan mint azok a hülyék, akik csodálkoznak hogy beléjük megy a kullancs, "mer hát ők be vannak ótva kullancs ellen". Nem bmeg. Kullancsencephalitis ellen vagy beoltva. A védőoltások akkor hatékonyak ha a társadalom nagy része oltott, és nem azért mert akkor lepattan rólunk a vírus, hanem mert a sok oltott között nem talál olyat, akiben hosszútávon szaporodás és fertőzőképes marad, mert a felkészített immunrendszer legyőzi, mielőtt továbbadná aki találkozik a kórokozóval.
2022. jan. 18. 13:08
 37/57 anonim ***** válasza:
64%

"miért van az, hogy az én ismerettségi körömben és az ismerőseim ismerettségi köreiben senkinek semmi baja nem lett egyetlen oltástól sem?"

35, én lehetek a másik "kivétel", mert egyetlen egy olyan ismerősöm sincs, akinél pár napon belül múló enyhe oltási reakción kívül bármi is lett volna.

6 évesem is megkapta mindkettőt, a második után is csak enyhe félnapos karfájdalma volt. Enyhébb, mint nekünk.

2022. jan. 18. 16:33
 38/57 anonim ***** válasza:
75%
Az én gyerekeim is megkapták. Kis karfájdalom, meg eg kis levertség kb. egy napig és ennyi. És senkit nem ismerek akinek az oltástól komoly szövődménye lett volna, ellenben 40-50 éves oltatlan áldozatot többet is.
2022. jan. 18. 17:25
 39/57 anonim ***** válasza:
70%
És mivel szerencsére a ti környezetetekben nincs ilyen, így mindenki hazudik erről és amúgy is...
2022. jan. 18. 17:37
 40/57 anonim ***** válasza:
93%
Nem volt semmi, csak karfájdalom.
2022. jan. 19. 09:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!