Covid elleni oltás gyerekeknek. Milyen mellékhatásokat tapasztalatok?
Azért nem mindegy az oltottnak, mert lehet, hogy a nagyanyja csipőprotézis műtétje csúszik egy ostoba réteg miatt, aki nem oltat és leterheli az eü-t. Tudom-tudom, oltottal van tele a kórház és csak az oltatlan ússza meg, mi pedig az oltással terjesztjük a vírust.... De ha valaki kicsit is gondolkodik, akkor nyilván tudja, hogy nem így van.
Oltásellenzőknek van lehetőség választani amúgy, többféle oltás létezik, az egyik pl. gyerekkorunk oltása, amiből már számtalan oltást kapott Ő maga is, a legtöbb több dózisból áll, amit havonta ismételnek már babakorunkban. Mindenki kapaszkodjon meg! Ezek is voltak friss oltások és még élünk.
Asszony, ha engem ne érdekeljen, hogy te miben bízoo, akkor téged miért zavar hogy mi miben nem bízom?
Azt meg ugye te sem gondolod komolyan, hogy öreganyád csípőprotézise miatt bárki beoltatja magát?
Inkább azon agyaljatok, miért nincs alap orvosi ellátás meg orvos. Súgok: nem a covid miatt.
Azért nincs alap orvosi ellátás, mert covid van és el kell látni őket. Az oltatlan hisztizik legjobban, ha nem kap ellátást, ez a tapasztalat (kórházban).
Érdekes az is, hogy minden oltatlan ismer valakit, aki meghalt, 3 keze lett, megvakult, stb.
Orvosok pedig nem tudnak ilyen esetekről.
De a válasz sokat elmond, ahol valaki azt írja, hogy nem fogja beoltatni magát más eü gondja miatt. Az oltás nem egyéni döntés, hanem társadalmi. Egy ideig tűrik az országok ezt, aztán kötelezővé teszik, ez itt sem lesz máshogy, sorra látni a többi ország intézkedései között. Idő kérdése és mindenki oltva lesz.
Nem a 8-as voltam, de mindegy is. :)
Indokoljátok meg kérlek, hogy a kínai oltás, ami elölt vírust tartalmaz, miben különbözik a gyerekkori kötelező oltásoktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!