Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Covid elleni oltás gyerekeknek...

Covid elleni oltás gyerekeknek. Milyen mellékhatásokat tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 21:03
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
55%

#5: Akár majd akkor is. Ugyanis valós eredmények addigra lehetnek a közép- és hosszútávú hatásokról. Ezért kár kötözködni, mert legyen bárkinek bármilyen hiperszuper végzettsége, akkor sem lát a jövőbe, és nem tudja megmondani, hogy egy frissen kifejlesztett szernek 5-10-30 év múlva milyen hatásai lehetnek.

#8: Kevered a szezont a fazonnal. A kötelező oltások pont azért kötelezőek, mert valóban arra szolgálnak, ami a fő céljuk: MEGELŐZIK a betegséget, vagyis nem lehet elkapni és nem fertőzöl tovább másokat. Az nem védőoltás, hogy így is elkapod, így is fertőzöl, de legalább senkinek fogalma sincs a közép- és hosszútávú mellékhatásairól. (nem a #7-es voltam, csak válaszkényszerem volt, mert hülyét kapok a hozzád hasonlóktól, akik képtelenek felfogni a különbséget a kötelező oltások és a kísérleti vakcina között).

2022. jan. 18. 07:52
 12/57 anonim ***** válasza:
45%
11: neked meg arról nincs fogalmad hogy a covid betegség mit fog csinálni harminc év múlva. Egy gyógyszert, oltást sem tesztelték fel évszázadig, sőt a legtöbb forgalomba lévőt sem...
2022. jan. 18. 07:55
 13/57 anonim ***** válasza:
46%
Szeretném megkérdezni azoktól az oltást ellenzőktől, akik a hosszútávú következményektől félnek, hogy milyen valós információjuk van a covid okozta hosszútávú következményekről? Mit fog okozni egy covid, ami akár tünetmentesen is átment rajtunk 5-10-15-20 év múlva? Miért olyan magabiztosak abban a kérdésben, hogy az oltás okozhat később valamit, a covid pedig nem?
2022. jan. 18. 08:18
 14/57 anonim ***** válasza:
46%

#11 hányszor kell még leírni, hogy az oltás nem azért kell, hogy ne kapd el, hanem hogy lehetőség szerint ne halj bele?

Ja, meg a covid hosszútávú mellékhatásairól neked nagyon sok fogalmad van biztos.

2022. jan. 18. 08:36
 15/57 anonim ***** válasza:
47%
megjött a véroltakozó XD figyu, toljad magadba a mienket is, biztos ami biztos :D
2022. jan. 18. 08:55
 16/57 anonim ***** válasza:
68%
Látom észérvekre nem futja, így marad a személyeskedés. Többet nem is vártam.
2022. jan. 18. 09:01
 17/57 anonim ***** válasza:
82%
Mi egy 5 tagú család vagyunk, 4 en be vagyunk oltva a szülők és a 2 nagykorú gyerek, de mi azért kértük az oltást, hogy a 10 éves lányomnak nem szeretnénk oltást, most én 3 oltással nagyon beteg voltam, lányom is elkapta enyhe tünetekkel szerencsére, így most egyenlőre feleslegesnek tartom, mi kivárunk.
2022. jan. 18. 09:03
 18/57 anonim ***** válasza:
41%
Én úgy birom mikor ez a téma felmerül mindig az oltásellenesek azok, akik poénosnak lazának tűnve kezdenek el fröcsögni. Egy nagy adag nyugtatót tolhatnátok magatokba, ha már mást nem is.
2022. jan. 18. 09:08
 19/57 anonim ***** válasza:
52%
te, mi nem lazának tűnünk hanem tényleg azok vagyunk. az oltásnácik vannak megveszve, hogy mnindenkit is be kell oltani 20x. neked nem mindegy? be vagy oltva, nem? vagy nem bízol a varázsszerben? de ha meg nem, akkor mit remélsz attól, hogy mindenki be lesz oltva 20x?
2022. jan. 18. 09:12
 20/57 anonim ***** válasza:
43%
Az oltásnáci meg egyéb épületes gondolatok igazoljàk, hogy nem vagy laza😀 Most is mindjárt epét hánysz. Mondom menj tolj egy adag nyugtatót, az meg ne érdekeljen én miben bízok meg miben nem.
2022. jan. 18. 09:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!