Kérlek csak az válaszoljon aki terhesség előtt vagy közbe beoltotta magát: a babátok többet eszik a kelleténél és nagyobb az átlagnál?
Azért kérdem mert mostmár azt hallom és tapasztalom mindenhonnan hogy azoknak a babái akik beoltották magukat szülés előtt vmilyen NYugati oltással sokkal nagyobb étvágya van és többet eszik és jobban nő az átlagnál.
Semmi vicc nincs ebben komolyan kérdezem.
Nem vagyok oltott nem oltott párti, csak észrevétel, és kíváncsi vagyok ti mit tapasztaltatok?
Ez csak véletlen vagy van vmi ebben?
98 ban sem covid sem oltás nem volt
4.5 kg és 58cm volt a fiam a2 év múlva a lányom 4kg és 54cm volt
Hát... azért én örülök, hogy az én babám teljesen normális súlyú pedig már a 3. vakcinát szoptatás alatt vett fel. Születni is átlagos súllyal született.
Nem ezen múlik. Előbb gyanakodnék a terhesvitaminokra
Novemberben szültem, rerhesen 2 oltást adattam be, pár napja a harmadikat.
A lányom 3520 grammal és 51 centivel született. Az utolsó mérésekor 4850 g és 56 centi volt 3 hete. 100%ban anyatejes, tápszerrel csak a kórházban találkozott.
Nem tudom, honnan szedted ezt a baromságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!