Van olyan aki cigizett vagy ivott terhesség alatt? Aki nem az ne válaszoljon. Egy felméréshez kellene.
Alkoholt nem fogyasztottam, de napi 5-6 szàl cigit elszívtam.
10/9-es Apgarral, 3700 grammal, 56 centivel született a kislànyom, egészségesen.
Most 9 éves, kitűnő tanuló, tényleg nagyon tàjékozott, àllandóan olvas valamit, sokminden érdekli.
Àllítólag a nikotinhiàny okozta idegesség többet àrt, mint napi pàr szàl cigi.
Egy orvos mondta.
Igen 2-es, van értelme, akkor is ha leszavaznak. Annak nincs sok értelme, hogy leírod milyen ügyes-okos a kislányod, mert a dohányzás terhesség alatt okozta káros hatásai bizonyítottan inkább az unokáknál okoz problémát, tehát jellemzően átugranak egy generációt, mivel az ivarszervek fejlődésére van a legerősebb hatással, tehát ha pl a kislányodnak teherbeesési problémái lesznek vagy súlyos asztmás lesz az unokád stb, akkor van értelme visszatérned erre a témára.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: én inni ittam a terhesség elején, de csak alkalmakkor, de akkor is keveset, 1-1 kortyot. De nem esett jól, rosszul voltam tőle, így kb 2 alkalom után inkább visszautasítottam bárkinek is volt a szülinapja.
Édesanyàm cigizett velem, teherbeesési problémàim nem voltak, sőt (sajnos) elég volt ràm nézni, terhes maradtam.
Nem azt mondom, hogy helyes dolog dohànyozni terhesen, nem az.
Volt egy kérdés, őszinte vàlaszt adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!