Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szülők, ti a gyerek nátháját...

Szülők, ti a gyerek nátháját mindig elkapjátok?

Figyelt kérdés

2022. jan. 12. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Soha
2022. jan. 12. 11:37
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
Közösségig sosem, azóta mindent, görények ezek az ovis vírusok.
2022. jan. 12. 11:37
 3/9 A kérdező kommentje:
2-es rajtad jobban kijön a nátha?
2022. jan. 12. 11:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Rajtam nem, de én óvónő vagyok, kicsit edzettebb a szervezetem ezekkel szemben. A férjem és a kisebb gyerekeink durvábban elkapják sajnos.
2022. jan. 12. 11:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Ritkan, de gyerekekkel dolgozom en is évtizedek óta, egy jo az immunrendszerem.
2022. jan. 12. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Ritkán, akkor sem olyan durván. Elég könnyen megúszom ezeket... Cserébe ha hányós-hasmenős vackot hoznak haza azt durván elkapom, az utolsó ilyennén a gyerek szerencsére 1 nap alatt jobban lett, én 4-5 napig szenvedtem vele.
2022. jan. 12. 11:55
 7/9 A kérdező kommentje:
4-es férjed mennyire szokott beteg lenni?
2022. jan. 12. 12:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem mindig, de azért előfordul, ilyen 60%-ban tuti én is elkapom. Az változó, hogy mennyire erősen, van, amikor ugyanúgy szenvedünk, van, amikor egyikünket jobban kiüti, mint a másikat. De a férjem nem értem, mit művel, őt még eddig a legdurvább hányós-hasmenős vírus is csak egy enyhe "kicsit kellemetlen a gyomrom" érzésig vitte el, a múltkor két hétig köhögtünk a gyerekkel (szerintem amúgy az ismert vírus volt), ő meg csak pislogott, hogy hát milyen mázlista, nem kapja el. Pedig kettőnk közül én vagyok az, aki két marékkal szedem a vitaminokat meg iszom a fahéjas-gyömbéres-mézes limonádét meg vagyok kint sokat a friss levegőn meg minden. Tényleg nem tudom, hogy csinálja.
2022. jan. 12. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
En peldaul gyakorlatilag soha, magam sem értem. Most telen volt egy ilyen magfazasos par napom, de azelotr viccen kivul 3 eve volt az utolso, hogy nathas voltam.
2022. jan. 12. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!