Hogyan használjam helyesen az orrszívót?
Részvétem. Gyerekként nekem is ilyen orrom volt, soha nem jött semmi, és mindig csesztettek, hogy fújjam rendesen, majd eldurrant a fejem. Felnőttként minden xartól bedugul, már csak akkor is, ha vízszintesben vagyok az ágyban.
Orr-fül-gégész tükrözte is nem rég, de szerinte nem lehetne gond, nem lát semmit.
Kisfiam is ilyen, kétszer volt eddig náthás (1 éves), de mindkétszer ugyanez volt. Patakokban folyik az orra, állandóan keni, ha nem.vagyok gyors, hallom hogy tortyog neki hátul, de sehogy nem jön ki. Pedig második gyerek, nővérénél nem volt ilyen gond. Pedig nem máshogy csinálom.
Befogni viszont nem szabad, fülorrgégész mondta.
Szerintem ilyen kicsinél nem működik, mert nagyra kell nyitni a szájat, garatot lazán hagyni, hogy a szájon folyjon ki az oldat. Felnőttként is önfegyelem kell hozzá.
Ez az egyik, a másik, hogy nekem pl. utána mindig bedagadt a nyálkahártya, és ugyanúgy nem kaptam levegőt, de ez emberenként változó.
4 vagyok
Nála az orrspray segít, alvás előtt használom, az jól feloldja és összehúzza a nyálkahártyát, aludni legalább tud. Nem tengervizes , hanem nasivin baby.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!