Ha apa beteg, akkor addig ő nem babázik?
Nálunk felvesz egy maszkot, és ugyanúgy gondozza tovább a gyereket mint én.
Én sem megyek szabadságra ha beteg vagyok, csak nem puszilgatom olyankor.
És ha te is beteg leszel elviszed addig valakinek a babát?
Ugyanúgy gondozta mindenki betegen is
Én sosem vagyok beteg, komolyan 28 év alatt minimálisan 😀😅
Na de, ha az anyuka beteg akkor az anyatejen keresztul egybol megy az ellenanyag, tehat a baba védve van, nem ?
A baba a saját közvetlen környezetéből szívja be először a kórokozókat, azoktól akikkel egy "flórában" élnek, így erősödik az immunrendszere.
Nem kell elzárni az apjától,ha beteg ,se maszkozni.
Annyi, hogy nem puszilgatjuk betegen, meg sok kézmosás van.
Akkor volt a férjemen betegség miatt maszk és kerülte a gyereket, mikor covidos lett, de végül azt is elkaptuk tőle (16 hós gyerekkel). Egy "sima" nátha miatt nem különíteném el így őket.
2 napig volt láthatóan beteg igazából, első nap este belázasodott, kapott gyógyszert, az hőemelkedésig vitte le, majd hajnalra megint lázas lett, akkor ismét gyógyszert adtunk, és lement 37 fok alá. Aznap elég levert volt, pedig elég sajtkukacos fajta, vidám gyerek. Estére hőemelkedése lett, akkor figyelgettük, hajnalra ismét lázas lett. Akkor kapta az utolsó adag lázcsillapítót, utána már nem kellett.
Köhögés, nátha nem volt, az első napon kicsit vizesen folyt az orra, de az ahogy jött, úgy ment is.
Hármunk közül ő ment át rajta legkönnyebben hála a jó égnek.
Volt egyébként 1 éves kora előtt 2x is megfázva, sajnos mindkétszer tőlem kapta el. 1-1 hétig kellett orrot szívni, kapott Nasivin Babyt és Sinupretet, meg Cebion cseppeket ajánlottak. Szerencsére egyik esetben sem volt komolyabb, pedig először kb csak 2 hónapos lehetett.
(7#)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!