Van itt olyan szülő aki gyerekeit nem oltatja be koronavírus ellen?
Sajnos a buta tájékozatlansággal nem csak magadat veszélyezteted. Mindenkit a környezetedben (ha nem oltatod be magad és a gyerekedet is).
Ahhoz viszont nincs jogod!!!!! Másokat tudatosan megbetegíteni.
Majd ha a gyereked Covidos lesz, meg te is, meg a párod is? Akkor majd kapaszkodtok a segítségèrt.
Amíg a gyógyszergyárak "féltik" a migránsokat az oltások mellékhatásaitól, addig köszönöm szépen nem kérünk belőle.
Terhesen volt 2 oltásom, szoptatós anyaként 1, túléltük. Ennyi erővel szintén féltek az első himlő elleni oltástól ami a legelső vedőoltás volt. Új dolgoktól mindig félnek az emberek. Akkoriban mivel tehén himlőt adtak be azt hitték az ostobább réteg ,hogy tehénné válik aki oltást kap XD
Akkor 2 réteg támadta ezt, az egyik a butább,szegény réteg, a másik azon orvosok akiknek elméleteit, tanulmányait lerombolta ez a védőoltás. Inkább terjesztették hogy ez rossz orvos létükre csakhogy ne sérüljön az értjük.
37es, akiket én ismerek, igazi értelmiségi orvosok, ők elsőként vették fel az oltást, még azelőtt hogy kötelező lett.
A Gödény féle inkompetens szerzetek meg nálam nem számítanak orvosnak.
Én azt nem értem mire fel ez a nagy pánik. Cecilia tavasszal élő adásban (szerintem véletlen) elkotyogta hogy Magyarországon kifejezetten a covidban kevesebb mint 500-an haltak meg, ami átszámítva 1 évre 300halott/év. Bármilyen halálos betegséget nézünk mindből több hall meg mint ebben, még öngyilkosság is sokkal több van, vagy közúti balesetben meghalt.
Ja és akkor jönnek az okosok a 32ezres számmal, hogy azzal mi van. Szimpla egyszerű, mint az usa-ban is ezt csinálják minden halott (mindegy miben halt meg) ha volt pozitív tesztje, akkor az covidos. Tehát nem ebben haltak meg csak volt ilyen tesztjük, ami az eu azon statisztikája alapján, hogy a pcr teszt csak 30% pontosságú, igen csak megkérdőjelezhető.
Ja és egy másik adat ami szintén nem tol a főáramú média, tavasszal kiadták az ellenzék által hónapokig követelt adatot a vakcina áldozataira, és 441 ember volt akkor a oltás áldozatok száma. Nekem spec idén 3 rokonom halt meg az oltást követő 2 héten belül és egyik sem volt covidos, úgy hogy még szép hogy nem fogom ezzel a fossal beoltani a családomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!