Le lehet pontozni. 1 éve gyerekestől mindenestől átestünk rajta,ki tünetmentesen,ki ( én) infulenzás tünetekkel kicsit nehezebben.
Aztán jött az oltás, beoltattuk magunkat a szent pfizerrel. Eredmény: a tünetmentes autoimmunbeteg párom (aki a covidot orrfolyással megúszta) betegsége belobbant, én meg azóta folyton beteg vagyok olyanokkal amivel sose. Szerintem van összefüggés, nem kockáztatok, a gyerekdim immunrendszerét nem vágom tönkre. Rajta,lehet lepontozni.
2021. dec. 15. 21:41
15/48 anonim válasza:
Biztosan rengetegen nem oltatják be, 3 millió oltatlan van magyarországon a 10 milliós lakosságból.
2021. dec. 15. 23:27
16/48 anonim válasza:
a butább réteg.
2021. dec. 15. 23:30
17/48 anonim válasza:
Az utolsót lepontoztátok,,aki azt irta a "butább réteg ". Pedig igaza van, környezetemben is ezt figyeltem meg. Az iskolázatlanabbak vannak abszolút az oltás ellen. Nyilván egy burkoló jobban ért a virológiához, mint egy orvos.
2021. dec. 16. 01:12
18/48 anonim válasza:
Az egyik gyermekünk szívbeteg, én bármit megtennék azért, hogy végre megkaphassa ő is az oltást. Mi is azonnal beadattuk mindhármat, ahogy lehetett, ha a társadalmi felelősségvállalás miatt nem oltattunk volna, miatta akkor is. Egyébként én is ezt figyeltem meg a környezetemben, amit az utolsó 2 válaszoló. Az iskolázatlan rétegnek nagyobb a szája, diplomás ismerősöm nincsen olyan, aki ne élt volna az oltás lehetősègével azonnal.
2021. dec. 16. 01:40
19/48 anonim válasza:
14: nem gondolod, hogy a betegség vágta tönkre az immunrendszereteket? Ismerősöm ugyanígy szenved a covid elkapása óta,de ő nem kapott oltást. Doki szerint a poszt-covid miatt van,a covid utólagis kikészítia szervezetet és hevesebben próbálja a test legyőzni a betegségeket.
2021. dec. 16. 04:04
20/48 anonim válasza:
Nem gondolom mert a tüneteim a fertőzés után pontosan 1 évvel kezdődtek,az már nem hinném,hogy post covid.
Ja és egyébként én diplomás vagyok,és ismerek több diplomást aki nem oltatott, illetve még többet aki kényszerből csak,a munkáltató hatására.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!