Elvinnéd orvoshoz?

Figyelt kérdés

A 14 hónapos kislányom kb 10 napja fogdossa a bal fülét, piszkálja, ütögeti.

Nem úgy tűnik, mintha fájna neki, nem hirtelen kap oda, engedi, hogy megfogjam.

A fülei felett van mind a kettő oldalon 1-1 kiálló csont és attól félek ez csontosodási zavar (1x látta már neurológus, de visszagondolva elég felületesen nézte) és akár emiatt nyomás lehet a fejében.

1 napja náthás (és 1 hete fogzik) és még mindig túrkál a bal fülében.

Végül kértem időpontot a gyerekorvostól holnapra (mondtam, hogy tartok attól, hogy ezzel betegek közé viszem, de azt mondta vigyem be azért), de mivel ugye náthás a kislányom ezért most a beteg részlegen kell bemennünk.

Ti elvinnétek most így a betegek közé ebben a helyzetben?

Nem örülnék neki, ha valamit még ott is össze szedne, de annak sem örülnék, ha ne adj isten valami baja lenne a fülének/fejének és én meg hetekig ülök rajta (december 9-én vinném amúgy oltásra és akkor is meg tudnám mutatni).

Egyébként a kislányomnak vannak fura korszakai, volt már fülcimpa fogdosási korszaka is pl., vagy sokat rugdosott bal lábbal egy időben (orvos vizsgálta, azt mondta ez nem gond).

2021. nov. 23. 18:59
 1/3 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy nem egész nap fogdossa a fülét. Volt olyan nap, hogy nem láttam, hogy piszkálta volna, de ma pl kb 5x is.
2021. nov. 23. 19:04
 2/3 anonim ***** válasza:
baja nem lesz, ha beszélsz a gyerekorvossal, vagy elviszed dokihoz és ránéz...
2021. nov. 23. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha fájna akkor lenne éjszakai felsírás, a fül is olyan mint a fog mindig éjszaka fáj.
2021. nov. 23. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!