Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Minden baba beteges lesz...

Minden baba beteges lesz ovi/bölcsi kezdésekor?

Figyelt kérdés

Ki lehet ezt kerülni? Eleg vitaminnal megfelelo etrenddel? Vagy ettol fuggetlenul betegednek le a kozossegbe?

Ősszel kezdjuk a bölcsit es rettegek hogy sokat lesz beteg... pedig eddig egyszer sem volt az (koppkopp)

2021. nov. 13. 07:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az enyémek nem voltak sokszor betegek. Pedig extrém válogatósak, 2 évesen mentek bölcsibe. Általában ősszel egy hét, télen egy hét. Plusz anno rajtuk is keresztül ment a bárányhimlő egyszer (ovi nyári ügyeletben).

Na de viszont mióta covid van (már iskolába járnak maszkban), sokkal többször elkaptunk (mind) valamit, ami nem "az".

2021. nov. 13. 08:44
 12/13 anonim ***** válasza:

A legtöbben az első 2-3 hónapban betegek kb hetente, 2 hetente, de utána jobb lesz a helyzet.

A fiam most kezdte augba 3x volt beteg most 3.hetet kezdjük betegség nélkül. Az első kettő göthöt én is elkaptam, az első az egész családon végig ment.

Én is most mentem vissza újra dolgozni a bölcsibe.

A rokonék 3 gyerekkel 2 hónapja egy folytában betegek, most anyuka apuka szenved, arcüreg gyulladásal.

2021. nov. 13. 08:58
 13/13 anonim ***** válasza:
1 kötőhártya gyulladása volt nem sokkal bölcsi kezdés utána (21 hónaposan kezdte), utána 2 évig egyszer sem volt beteg. 3,5-4 éves kora körül volt sokat beteg a lába, mert minden vírus rá húzodott az izületeire, akkor is ha egyéb tünetet nem okozott előtte.
2021. nov. 13. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!