Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Virusra antibiotikum? 1,5...

Virusra antibiotikum? 1,5 es 3,5 eves fiaim betegek hetek ota, orrdugulas-orrfolyas jellemzo, kohognek, de laztalanok. Tobbszor voltunk orvosnal, azt mondja valami virus. Antibiotikumot irt fel. Meg a picinek beadtam, de a nagynak mar nem.

Figyelt kérdés
Persze semmit nem ert. Erre most felirt a picinek egy masik fajta antibiotikumot 1 hettel kesobb...nem akarom beadni, amugyis ugy tudom virusos fertozesre nem is hat csak a bakterialisra...nem akartam az orvossal vitazni. Szerintetek? Raadasul igy, hogy egyik heten ilyen,masik heten megint egy masik fajtat egy masfel evesnek?

2021. nov. 11. 23:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
8.én nem szoktam lázas lenni, mikor tiszta genny a mandulám, akkor sem. akkor ne kapjak gyógyszert? ez hülyeség
2021. nov. 12. 09:04
 12/17 anonim ***** válasza:
25%
Van olyan doki, aki automatikusan mindenkinek es mindig kiìr antibiotikumot. Iszonyatosan kàros ok nèlkül szedni. Csak akkor kell, ha van bakteriàlis fertőzès ÉS nem gyógyul magàtòl. Èn dokit vàltanèk a helyedben.
2021. nov. 12. 10:45
 13/17 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam, hogy ha 10 napon tul is beteg az felulfrrtozesre utal. Akkor beadom megiscsak az antibiotikumot. Hozzateszem a doki mar az elso alkalommal rogton felirta.
2021. nov. 12. 10:47
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen a Novak Hunor is azt mondta, ok nelkul rogton szedni minden alkalommal nagyon karos.
2021. nov. 12. 10:47
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

Basszus ezt a FELÜLfertőződés miatt adja a doki!

Nem értem, miért azon lovagol mindenki, hogy vírusra nem kell antibiotikum.

NEM a vírusra adják ilyenkor. Hanem arra, hogy a vírustól legyengült tüdő NE fertőződjön FELÜL bacikkal.

Mit gondoltok, az én tüdőgyógyász onkológus háziorvosom viccből írt nekem koronára antibiotikumot??

2021. nov. 12. 11:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen, ebben igazad van, hogy arra adja, de gondolj bele, hogy egy teli idoszakban a gyerek akar minden honapban lebetegedik, akkor az mennyi antibiotikumo jelent a szervezetere nezve, aminek kesobb komoly mellekhatasa lesz, ezt mondta a Novak doktor...raadasul nekem is egybol felirtak.
2021. nov. 12. 18:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Igen, ez így van. Felírják. És ha nem szedi be a gyerek, akkor jön a hörghurut és társai. Meg a tüdőgyulladás.
2021. nov. 12. 18:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!