Miert javasolja a gyerekorvos inkabb a germicid kupot mint a nurofent?
Hàt èn buztosan nem dugdosnèk semmit a gyerek fenekèbe. Perverz orvosotok lehet.
Sőt, ha nem zavarja a gyereket a laz, akkor nem csilalpítanam, így küzdi le a szervezet a fertőzèst.
4!
Elég bolond vagy, ha nem adnál gyógyszert a gyerekednek!
A kicsiknek sokáig kell kúpot adni mindenféle betegségre.
Ha valaki ezt megtagadja tőle, annak nem való gyerek. Ennyi.
El kell fogadni, hogy a kúp kíméletesebb és hatékonyabb, mint a szirup.
Egy felnőtt ember ezt belátja.
4!
Az én gyerekem eddig minden szirupot kihányt de legalább öklendezett tőle és nyílván nem erőltetem le a torkán. Nem szívesen dugom fel neki a kúpot de tudom, hogy neki lesz jobb.
Megkérdezhetem, hogy aki nem akar adni kúpot a gyereknek, az miért nem?
Milyen mögöttes tartalmat képzeltek bele? Szexualitást, vagy mit?
Komolyan kérdezem, nem trollkodok!
A gyerek nem fog fel belőle semmit. Pár hetes, hónapos, azt se tudja, hogy a világon van. Neki az a lényeg, hogy segítsen rajta a szülő.
Nem tudom, miféle perverzióval kell rendelkezni ahhoz, hogy valaki ne adjon kúpot a beteg gyerekének.
Komolyan nem értem.
Inkább teszed tönkre a gyomrát a sziruppal?? Ráadásul a szirup nem is hatékony lázcsillapító.
Vagy Germicid kúp, vagy ha már nagyobb a baba, akkor Flamborin csepp.
De az ilyen Nurofen meg egyéb szirupok nem viszik le a lázat estére. Max nappalra jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!