Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 3 éves gyerekem nagyon sokat...

3 éves gyerekem nagyon sokat köhög, egész este köhögött, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Sajnos orvoshoz nem vihetem. Közleményben az asszisztenső mindig kiteszi a facebook csoportba üzenve az anyukáknak, hogy mire számíthatnak. Most például akkor írhatok e-mailt, ha igazolásra van szükség ahhoz, hogy mehessen bölcsibe, de ki van kötve, hogy akinek receptre, betegséggel kapcsolatos dolgokra van szükség az ne az az e-mailre írjon, hanem telefonáljon. Namost a telefonjuk meg folyamatosan foglaltak jelez, mivel ahogy múltkor írták ők nagyon leterheltek és sokat oltanak, így azért jelez folyamatosan a telefonjuk foglaltat. Bevinni meg nem lehet a gyereket a rendelőbe mint a Covid előtt.

Kicsit hurutos a köhögése, de valamikor száraz. Nincs láza, se hőemelkedése, sokat tisztítom Sterimarral, porszívózom az orrát is, de orrot fúlyni is tud, csak rásegítem vele. Iszik teákat, ilyenek.

Köhögéscsillapítót kap este, de így is folyamatosan köhögött.

Köptetőt, hurutoldót kellene még adnom?

2021. okt. 7. 08:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem olyan rég volt velünk ugyanez, már 3 hete köhögött a fiam, semmi más baja nem volt, de az istenért sem akart elmúlni. Végső megoldásként antibiotikumot írt fel a dokink, attól rendbejött. Viszont ami lényeges, hogy nálunk ez az előző Covid lezárás alatt történt, amikor még ovi sem volt, minden zárva volt - és ennek ellenére is fogadott minket a gyerekorvos minden további nélkül. Azóta pláne kötelessége, jelenleg semmilyen korlátozás nincs érvényben, maximum rádszólhatnak, hogy a váróban/rendelőben vegyél fel maszkot (nálunk még azt sem erőltetik). Szóval én is azt mondom, hogy betegjogi képviselő, mert ez nevetséges.
2021. okt. 7. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!