Van most felétek hányás-hasmenés vírus?
20 én most elolvastam a tüneteket és dobtam egy hátast.
Én vagyok a 16os aki megkérdezte, hogy mire alapozzatok hogy ez covid.
No, és akkor elolvastam ezt:
"kötőhártya-gyulladás (pink eyes): ez a szem kipirosodását, duzzanatát, váladékozását jelenti
emésztőrendszeri panaszok: hányinger, hányás, hasmenés
hallással kapcsolatos panaszok: fülzúgás, fülcsengés, szédülés"
A gyerekeim tünetei:
Gyerek 1: 1-2. Nap: fülfájás, szemgyulladas, taknyossag
3. Nap: hányás,
4. Naptól: köhögés (11 napja köhög, eleinte szárazon, most már felszakadozik)
Gyerek 2: (gyerek 1 kohogesevel egyidőben kezdődően) valami szemgyulladas ami nem gennyedzett hanem viszketett. Piros volt és mintha hólyagok lennének a szemén, de szemész szerint nem árpa volt.
5. Nap heveny hasmenés
7. Nap takonykor és gennyes csipas szemek, száraz kohoges és láz.
Fene tudja mi a bajuk de már örülnék ha vége lenne.
25!
Akkor véd a roma oltás, ha rota okozza.
Ha calici vírus vagy valami más,akkor természetesen nem véd.
Hiába pontozzátok le azokat, akik azt mondják covid, pedig szerintem is az.
A fiam múlt héten volt itthon, első nap hányt, ment a hasa. Második nap 39 fokos láz. Általában a hányós-hasmenéses vírusnál egy napig szokott ez tartani, persze utána egy hétig levert az ember, de maga a hasmenés az 1 nap. És nem szokott lázzal járni. Már megijedtem, hogy valami szalmonella.
Amúgy nekem kicsit kapar a torkom, meg ha menni kell, hát menni kell, nem tudom visszatartani, ami fura kicsit. De azért ez még nem hasmenés.
Viszont kórházba kellett volna mennem, és kérik a pcr-tesztet. Két hete pozitív. Ezek után elgondolkodtam, hogy lehet, hogy a gyerek hazahozta a covidot, és neki is az volt múlt héten.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!