Van most felétek hányás-hasmenés vírus?
Figyelt kérdés
2021. szept. 29. 21:11
12/30 anonim válasza:
Mezőberény. Itt is volt, fiam először hányós fosós volt aztán brutál náthás. Az egész családon átment a nátha a hányós fosós csak a fiamon és a férjemen.
13/30 anonim válasza:
Szén fiam is haza hozta. Szerencsére senki nem kapta el tőle. De itt Zalában több helyről is hallottam hogy van.
15/30 anonim válasza:
ez a 4. hullám meg is mondták és itt van.
16/30 anonim válasza:
Mire alapozzatok, hogy 4. hullám? Szerintem csak a szokásos évkezdés.
17/30 anonim válasza:
Na elmentek a fszba a covidotokkal. Már lélegezni sem lehet, mert az is covid, ugye? Trollok
18/30 anonim válasza:
Ugyan az a hülye írja itt a covid válaszokat.
Szokásos szeptemberi taknyosság, ennyi.
19/30 anonim válasza:
A fene se' tudja, őszintén szólva én a 34 évem alatt nem találkoztam ilyennel...
A gyerekeimnek sem volt, másokkal meg nem beszélek ilyenekről
(Heves megye É-Nyi sarka)
20/30 anonim válasza:
El lett mondva hogy jön a covid. és hogy a deltának vannak iylen tünete is. Ennyire nem szokott a szeptember drva lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!