Neisvac oltásból ti hány adagot kaptatok?
3..mivel elb..szták. Én lettem számon kérve mikor 7 hónapos volt,hogy miért egyet kapott..
Így most,13 hónaposan kapja a harmadikat.
3 hónaposan
6 hónaposan
18hónaposan
Hàrmat mind2 gyerek
Miért 0 % a válaszom??
Alapjáraton 2 és 4 hónaposan szokták adni ( ezt a doki mondta) . Receptköteles,és bár nővér vagyok,nem csecsemős és alapból sem tudok minden oltást. 1.gyerek.
És akkor 7 hónaposan lecs.sznek,hogy miért 1et kapott..így 3 kell belőle 2 helyett. Boldog vagyok,hogy pont egy agyhártyagyulladás elleni oltással sz.roznak.
Nyomjátok le ezt is.
"2 és 12 hónapos kor közötti csecsemőknek két dózis NeisVac-C vakcinát kell beadni, legalább két hónapos időközzel.
A két oltásból álló sorozat befejezése után szükség van egy emlékeztető oltásra. Ez a védelem fenntartására szolgál. Az emlékeztető oltás idejét orvosa fogja meghatározni."
Tehát 2 oltás 2 hó különbséggel, plusz egy harmadik emlékeztető késöbb...
Miért kellene negyedik?!
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Kapott már egyet. 2 hónap, vagy nagyobb különbséggel, gondolom 1 éves kora elött mégeggyet. Ez az alap két oltás. És majd egyszer, másfél, akár két évesen, ahogy a doki jónak látja, kap majd egy harmadikat és ennyi... 🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!