Amikor kijön a doki, megnézni az újszülöttet, milyen ajándékot illik adni?
Apum orvos. Már elege van a sok kapott “ajándékból”. Csoki, bor, whiskey... és egyebek. Hidd el nem értékelik annyira mint azt az emberek hiszik.
Plusz nekem azt is utálja, hogy utána még a kapott dolgot is tennie kell valahova, pedig menne tovább.
Semmilyet.
Mi sem a körzeti orvost választottuk, másik településről jött át hozzánk.
Férjem megkérdezte mivel tartozunk (gondoltuk, hogy a magánrendelése ára kb), de azt mondta semmivel, ez a munkája.
Megkínáltam üdítővel, kv-val, de nem fogadott el semmit.
Nekik ez tényleg a munkájuk része, nem várnak semmit cserébe. Sőt, ahogy írta más is, nyűg lehet utána cipelnie tovább, hiszen máshoz is megy még.
Vízzel megkínáltam, mert nyári 40 fokban jött, de még azt se fogadta el.
Szerintem felesleges, ez a munkája, kb mintha virágot meg csokit akarnál adni a vízvezetékszerelőnek vagy a villanyóra-leolvasónak, mert kijött házhoz.
Semmit nem adnék neki. Max megkínálod valamivel.
Bár amilyen anyagias világban élünk.. Egyébként ha a környék legjobbja gondolom nem egy vagy két gyerek jár hozzá,lehet ha kijön tőletek már nem is emlékszik a gyerekre pár nap után. Szerintem felesleges pénzkidobás az egész.
Legyél udvarias
Kínáld meg vízzel, kávéval
Ha nincs nagy meleg nem fogja azt sem elfogadni...
Ennnnnyi
Azt hiszem másképp látom mostmár.
Pedig magamból kiindulva én lehet örülnék ennek-annak ezért gondoltam 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!