Illik megköszönni virággal vagy adni vmit? mert elvállalta a doki hogy legyen a pár hós kisbabám gyerekorvosa (dokit váltok)
Nagyon örülök hogy ez sikerült mert a mostani gyerekorvos nagyon durva stbstb negatívumok; és egyébként rengeteg kisbaba és gyerek van a városban ezért nemnagyon vállalnak más körzetből gyereket.
Illik megköszönni egy csokor virággal?
Vagy ilyenkor mi a szokás?
Holnap reggel megyünk a rendelőbe.
Mi is dokit valtottunk, mikor a fiam 2 hónapos volt. A körzetis egy pszichopata, így átvittem ahhoz, aki nekem volt a gyerekorvosom, most tesóim jarnak hozzá.
Ujakat nem fogad, tele van, de a fiamat miattal elvállalta.
Semmit nem vittünk emiatt neki.
Ha szülinap/névnapja van, akkor felköszöntjük a neten. Ha pont akkor beteg a gyerek, akkor pedig egy deszerttel megyünk.
Most 38hetes terhes vagyok, a hugit már alapból hozzá irattam, most sem vittünk semmit 🤷♀️
4es mit jelent hogy 8000ftos értékhatár? Vagyis van ilyen szabályozás?
Amúgy ugye nem ciki ajándékot vinni.
Én nem vittem mikor váltottunk
Költözés után az itteni hírek alapján nem a körzetes dokikhoz szerettem volna a lányomat vinni ha gond van. Így egy várossal arrébb (ismerős által ajánlott dokihoz) jelentkeztünk be.
Megmondtam h ki ajánlotta, azt mondta vállalja, belefér. De nem vittünk semmit. Még a kartont is ő kérte át a régi dokinktól
8as : azért mert annyira örülök hogy elfogadott, mert az előbbinek a hozzáállása a babához és hozzánk olyan volt hogy azt mondtam (magamba) hogy legszívesebben örökre elkerülném és soha többé nem akarnék hozzá menni, undorodom tőle annyira olyan volt a viselkedése minden alkalommal a végén és az asszisztensnek is.
Soha nem voltam így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!