BCG oltás helye?!
2hónapos a kislányom, és a bcg oltás helye felduzzadt, és píros körülötte. (Tudom hogy ez normális reakció)
De a fiam megcsípte neki és a lány ordított, most duplájára dagadt, nagyon piros és egy kis vér is megjelent benne a genny melett...orvoshoz most nem tudok fordulni, csak holnap délelőtt.
Nem lessz belolle baja? Nagyon csúnya..
Nem szabad piszkálni! Remélem, alaposan elmagyaráztad a fiadnak, hogy nem szabad!
Kifejezetten tilos kipukkasztani!
Hideg vizes ruhát tegyél rá!
Első válaszoló. 1,5 éves fiúról beszélek, elmagyaráztam neki, de nem hiszem hogy ilyen korban felfogná hogy a másiknak fáj...gondolom (sőt biztos) hogy nem tudta mi az a piros pötty a hugin és mint minden kíváncsiskodó kisgyerek érdekelte...ha az alapos alatt azt értetted hogy megütöttem, akkor nem...Nem a verés híve vagyok, hogy bántsak egy tehetetlen és védetlen gyermeket, miközben nem tudja még hogy mit okoz ezzel a másiknak. De remélem nem így gondoltad.
Nem szándékoztam neki kipukkasztani, tudom hogy nem szabad piszkálni! Igen, az eseményt követően hideg vizes ruhát tettem rá.
2 válaszoló. Köszönöm, hogy ezt közölted velem.
De engem az érdekelt hogy járt e valaki hasonló cipőben, és mi volt a következménye.
Mindenki saját maga érzi, hány gyermeket bír el.
Balesetek mindenhol történnek.
3 válaszoló.
Sajnálom, remélem nem fájt neki, elő fordulnak a balesetek.
A lányomnak nem fakadt ki, csak hogy megcsípte kis vér jelent meg benne, és felduzzadt egy Kicsit.
Hogy a benne lévő vér nem okoz e gondot neki, úgy hogy nem fakadt ki plusz hogy még gennyes is?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!