Bcg oltás helye hatalmas és zöld genny folyik belőle ez normális?
Figyelt kérdés
Ausztriában élünk, itt nem adnak már kb '98 óta bcg oltást. Magyarországon elintéztük, hogy megkaphassa, akkor volt 5 hónapos. Most 7 hónapos, a heg hatalmasra duzzadt, tegnap fürdetés után pedig zöld genny ömlött belőle, most lapos de egy lyuk van a közepén és levedzik...csütörtökön kapott bexsero oltást, akkor mutattam dokinak a bcg helyét, annyit mondott, hogy kenegessem..jó de mivel? Védőnő itt nincsen. Normális egyébként, hogy ilyen az oltás helye?2019. szept. 7. 16:17
1/15 anonim válasza:
Akkor most felteszek Neked is egy kérdést: Normális egy szülő aki itt keres megoldást ilyen dolgokra ahelyett hogy orvossal beszélné meg a teendőket?
2/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon nem normális.
3/15 anonim válasza:
Szerintem hivj fel magyar gyermekorvost.
Soha nem volt zoldes a genny, kezelni se kellett semmivel se...
4/15 anonim válasza:
3. Pedig az én fianak is ugyanilyen volt.
6/15 anonim válasza:
Az a normális, ha kifakad. Nyomkodni nem szabad, kenegetni nem kell.
8/15 anonim válasza:
Nekem mindkét fiamnál nagyra nőtt, többször ki is serkent. Akkor fajt is nekik. Én aloéval kenegettem, szabadon hagytam.
9/15 anonim válasza:
Az én lányomnak is nagyon csúnyán feldagadt, kétszer is kifakadt. Semmivel nem szabadott kenni, nem szabad nyomkodni. Le kell törölni ami kijön, maximum egy pici ragtapaszt lehet rátenni hogy ne ragadjon bele a ruha, ezt a doki mondta, nem saját kútfő. Ha már kifakadt, gyorsan be fog gyógyulni, kitartást :)
10/15 anonim válasza:
De jó, hogy nincs hege a lányomnak... Nem tud mi kifakadni.
Amúgy én is úgy tudom, hogy nem szabad kenegetni. De a túl nagy gennyes kiboltosulást már előfordul, hogy sebész vette kezelésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!