1 éves lányomnak mandula gyulladásra felírt az orvos antibiotikumot. De a lányom sehogy sem akarja meginni. Mit csináljak?
19!
Nos, még egyszer, a való életben még nem találkoztam egyetlen kisgyermekes szülővel sem, aki azt mondta volna, megeszi a gyereke gond nélkül a gyógyszert. Jobban hiszek ennek a tapasztalatomnak. A miértre pedig.... A GYIK válaszadók kb mindegyike több diplomás, havi minimum 300e a nettó jövedelme, önerőből vett ingatlant már 20 évesen, tökéletes a párkapcsolata, a gyerek tervezett volt megfelelő anyagi háttérrel, stb Biztosan ez is mind így van.
22 😂😂
Nos a való életben én többel is talakoztam aki megeszi, és kb ugyanannyival aki nem.
Erősen általánosítasz, és továbbra is szűklátokörűnek tartalak hogy el sem hiszed hogy történhet valami másképp is mint amit te tapasztalsz. Ami nem egy hatalmas statisztikai minta.
#22 sajnálom ha neked ekkora sztárság, ha egy gyerek nem becsúszik béna védekezés mellett hanem tervezett, ha egy kapcsolat nornálisan működik, és nem pucér valagra jön a gyerek. Diploma manapság önmagában szintén nem olyan nagy was ist das, a milyen már inkább.
Faca közegben mozoghatsz. És itt a gyógyszerlenyelés a legkevesebb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!