Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 1 éves lányomnak mandula...

1 éves lányomnak mandula gyulladásra felírt az orvos antibiotikumot. De a lányom sehogy sem akarja meginni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

#antibiotikum #Mandulagyulladá
2021. jún. 4. 13:35
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi
2021. jún. 4. 15:35
 22/29 anonim ***** válasza:
19%

19!

Nos, még egyszer, a való életben még nem találkoztam egyetlen kisgyermekes szülővel sem, aki azt mondta volna, megeszi a gyereke gond nélkül a gyógyszert. Jobban hiszek ennek a tapasztalatomnak. A miértre pedig.... A GYIK válaszadók kb mindegyike több diplomás, havi minimum 300e a nettó jövedelme, önerőből vett ingatlant már 20 évesen, tökéletes a párkapcsolata, a gyerek tervezett volt megfelelő anyagi háttérrel, stb Biztosan ez is mind így van.

2021. jún. 4. 15:43
 23/29 anonim ***** válasza:
32%
Mi az, hogy lenyomod a torkán? Undorítóak vagytok... Nem egy állat, hanem egy emberi lény.
2021. jún. 4. 18:41
 24/29 anonim ***** válasza:
86%

22 😂😂

Nos a való életben én többel is talakoztam aki megeszi, és kb ugyanannyival aki nem.

Erősen általánosítasz, és továbbra is szűklátokörűnek tartalak hogy el sem hiszed hogy történhet valami másképp is mint amit te tapasztalsz. Ami nem egy hatalmas statisztikai minta.

2021. jún. 4. 19:06
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Pofazacsi jött be nekünk is!
2021. jún. 4. 19:39
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
A szájba nem középre, hanem oldalra kell fecskendezni, nem tudja kiköpni, kénytelen lenyelni. gyermek orvos javasolta, ugyan ebbe a cipőbe jártunk.
2021. jún. 4. 19:46
 27/29 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi.
2021. jún. 4. 20:36
 28/29 anonim ***** válasza:
67%

#22 sajnálom ha neked ekkora sztárság, ha egy gyerek nem becsúszik béna védekezés mellett hanem tervezett, ha egy kapcsolat nornálisan működik, és nem pucér valagra jön a gyerek. Diploma manapság önmagában szintén nem olyan nagy was ist das, a milyen már inkább.

Faca közegben mozoghatsz. És itt a gyógyszerlenyelés a legkevesebb.

2021. jún. 5. 09:53
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam is simán bevette mindig a gyógyszereket. Sok probléma volt amúgy vele, de ez pont simán ment. Egyetlen egyszer volt, hogy nem volt hajlandó bevenni és amikor "erőszakkal" adtam be, rögtön ki is hányta. Én visszamentem az orvoshoz és kértem, hogy írjon másikat.
2021. jún. 5. 13:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!